سه‌شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۰
ملت ایران و افغانستان با وحدت دشمنان مشترک خود را از میان بردارند

حوزه/ در طرح ننگین معامله قرن از فلسطینی ها خواسته شده که به تمامی بندها پایبند باشند و در انتها تصریح شده که اگر اینها را بپذیرید ما شما را به رسمیت می شناسیم؛ شما چکاره هستید که فلسطینی ها را به رسمیت بشناسید، این فلسطینی ها هستند که باید برای شما تعیین تکلیف کنند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حضرت آیت الله مکارم شیرازی در دیدار سفیر جمهوری اسلامی افغانستان در کشورمان، به اشتراکات زیاد بین ملت ایران و افغانستان گفتند: ملت ایران هم اشتراکات زیادی دارند و هم اینکه دشمنان مشترکی دارند و با وجود چنین دشمنان مشترکی باید بیش از پیش دست به دست هم دهیم تا این دشمنان مشترک از میان برداشته شوند.

ایشان خطاب به سفیر افغانستان تاکید کردند: آمریکایی ها اسلام را مانع نقشه ها و اهداف شوم خود می دانند، آنها می خواهند با تفرقه افکنی مسلمانان را به جان هم بیندازند؛ بنابراین هیچ گاه نمی توان به آنها اعتماد کرد.

حضرت آیت الله مکارم شیرازی با محکوم کردن طرح ننگین معامله قرن، این طرح را وحشتناک توصیف کردند و با اشاره به بندهای مختلف آن، خاطرنشان کردند: در این طرح ننگین از فلسطینی ها خواسته شده که به تمامی بندها پایبند باشند و در انتها تصریح شده که اگر اینها را بپذیرید ما شما را به رسمیت می شناسیم؛ شما چکاره هستید که فلسطینی ها را به رسمیت بشناسید، این فلسطینی ها هستند که باید برای شما تعیین تکلیف کنند.

این مرجع تقلید اظهار داشتند: امیدواریم بزودی با رفع اختلافات و همدلی بین گروه های مختلف، این کشور اسلامی از این نعمت بهره مند شود، ما برای برپایی صلح و موفقیت کشور و مردم مقاوم افغانستان دعا می کنیم. 

معظم له تکفیری ها را خطری برای جهان بشریت دانستند و گفتند: تنها با مواجهه نظامی نمی توان این گروه ها را نابود کرد، به عقیده ما مبارزه فکری و فرهنگی مقدم بر مبارزه نظامی است و البته این وظیفه دولت ها است.

حضرت آیت الله مکارم شیرازی بر لزوم ارتباط گسترده تر علما و اندیشمندان جهان اسلام با یکدیگر تاکید و تصریح کرد: ما هرچه دور بنشینیم دشمنان بیشتر شیطنت می کنند، اما اگر ارتباط ما جدی و عمیق باشد زمینه ای برای سوء استفاده دشمنان فراهم نخواهد شد.

حضرت آیت الله مکارم شیرازی افزودند: ما همواره طرفدار و منادی وحدت بوده ایم و تاکید کرده ایم که نباید کوچک ترین اهانتی به مقدسات اهل سنت بشود.

ایشان در پایان به اشاره به برگزاری کنگره های متعدد در نقد وهابیت در ایران گفتند: در این کنگره ها علما و فرهیختگانی از کشورهای مختلف جهان حضور پیدا کردند و به تبادل نظر و هم اندیشی پرداختند.

313/32

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha