حجت الاسلام امیرعطاءالله جباری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه، با اشاره به این که تعطیل بودن کتابخانه های عمومی به معنای تعطیل بودن کتاب و کتاب خوانی نیست، اظهار داشت: خوشبختانه نهاد کتابخانه های عمومی استان با حضور فعال در شبکه های اجتماعی و فضای مجازی به معرفی کتاب و چکیده ای از کتاب های برگزیده در هفته های اخیر پس از شیوع ویروس کرونا پرداخته است و به این روند همچنان ادامه می دهد.
وی با بیان این که بهترین روش برای دستیابی به آرامش، کتاب درمانی و خواندن کتاب های مورد علاقه است، افزود: ادارهکل کتابخانههای عمومی استان قم برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و حفظ سلامتی اعضای کتابخانهها و کتابداران، در عمل به توصیههای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، به تعطیلی کتابخانههای عمومی اقدام کرد.
مدیر کل کتابخانه های عمومی استان قم همچنین گفت: پیشنهاد بنده به افرادی که با کتاب مانوس نیستند و به نوعی فرصت مطالعه ندارند این است که در آغاز فقط ۱۰ تا ۱۵ دقیقه وقت خود را در روز به خواندن روزنامه و مجلات و کتابهای کم حجم و جیبی اختصاص بدهند تا تاثیر آن را در زندگی فردی و اجتماعی خود مشاهده کنند.
وی بیان داشت: بی شک کتابخوانی اگر هر روز انجام شود و به صورت عادت در وجود ما دربیاید، روح را صیقل داده و موجبات آرامش و تفکر و گفتمانی خلاق را برای ما فراهم می آورد.
وی افزود: در این شرایط درخواست همه مسئولان از مردم رعایت نکات بهداشتی و تغذیه ای برای داشتن سیستم ایمنی قوی در برابر ویروس کرونا است که تمامی اینها نیازمند داشتن اطلاعات و آگاهی با مطالعه پی در پی است.
حجت الاسلام جباری همچنین گفت: ویروس ناآگاهی و نخواندن نیز ما را دچار آشفتگی و بیماری خواهد کرد و غفلت از این موضوع باعث آسیب های خانوادگی و اجتماعی می شود، ضمن آن که تولید کتابهای خوب و کاربردی و معرفی آنها به روند بهبود ارتباطات میان فردی و پیشرفت کاری کمک می نماید.
۳۱۳/۸