جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024
کد خبر: 892857
۷ فروردین ۱۳۹۹ - ۱۷:۲۱
پویش

حوزه/ پویش کتابخوانی «قرنطینه با کتاب» تلاش می‌کند تا تعدادی از کتاب‌های خوب و ارزشمند را به مخاطبان معرفی کند. تا امروز ۴  اثر «سیری در سیره نبوی» نوشته استاد مرتضی مطهری، «مبانی روان‌شناختی رابطه زن و شوهر از منظر پیامبر اعظم» نوشته غلامعلی افروز، «والدین موثر، فرزند مسؤول» و «سرزمین ما ایران» نوشته فروزنده خداجو معرفی شده است.

به گزارش خبرگزاری حوزه ، چند هفته‌ای است که بیماری کرونا در کشورمان شایع شده است و بسیاری از هموطنان ما به این ویروس مبتلا شدند. در این میان مهم‌ترین توصیه به مردم برای قطع زنجیره انتقال بیماری، خانه‌نشینی و قرنطینه در خانه است. این ماجرا تا حدی جدی است که بسیاری از خانواده‌های ایرانی، مسافرت‌های نوروزی خود و دید و بازدیدهای عید را به زمان دیگری موکول کرده و در خانه‌هایشان هستند.

خانه‌نشینی در تعطیلات نوروز اگرچه کمی تلخ و ناراحت‌کننده است اما فرصت بسیار ارزشمندی را برایمان مهیا کرده است که بتوانیم از این قرنطینه ناخواسته، فرصتی طلایی بسازیم.  

احتمالاً در روزهای شلوغ کاری سال، توجه بسیاری از ما به کتاب‌هایی جلب شده است که فرصت خواندنش را نداشتیم، چرا که علاوه بر فعالیت‌های روزانه بخش زیادی از وقت فراغت خود را در شلوغی شهر و یا ترافیک می‌گذراندیم و فرصتی برای کتاب‌ خواندن باقی نمی‌ماند. اما این روزها با توجه به خانه‌نشینی و تعطیلات نوروزی، وقت آن رسیده است که کتاب بخوانیم.  

فرهنگسرای سرو با رویکرد توجه به فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی و پر کردن اوقات فراغت یک پویش کتابخوانی به نام «قرنطینه با کتاب» راه‌اندازی کرده است. در این پویش تعدادی از کتاب‌های سودمند از طریق فضای مجازی به علاقه‌مندان معرفی شده و از آنان درخواست می‌شود تا این کتاب‌ها را بخوانند و نظرات خود را برای دیگران به اشتراک بگذارند.  

پویش کتابخوانی «قرنطینه با کتاب» تلاش می‌کند تا تعدادی از کتاب‌های خوب و ارزشمند را به مخاطبان معرفی کند. تا امروز ۴  اثر «سیری در سیره نبوی» نوشته استاد مرتضی مطهری، «مبانی روان‌شناختی رابطه زن و شوهر از منظر پیامبر اعظم» نوشته غلامعلی افروز، «والدین موثر، فرزند مسؤول» و «سرزمین ما ایران» نوشته فروزنده خداجو از طریق صفحه اینستاگرامی فرهنگسرای سرو معرفی شده است و این طرح تا پایان تعطیلات نوروز و شکست کرونا ادامه خواهد داشت.  

علاقه‌مندان برای دسترسی به معرفی این کتاب‌ها می‌توانند به صفحه اینستاگرامی فرهنگسرای سرو به آدرس farhangsara_sarv@ مراجعه کنند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha