خانم هدی فتحی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در مازندران، بیان کرد: روحانیت در طول تاریخ همواره جزئی از جامعه و پیشگام در دفاع از اسلام و حقوق مردم بودند که تمام تلاش خود را جهت خدمت به هم وطنان خود به کار گرفته اند.
وی افزود: بعد پیروزی انقلاب اسلامی، به خصوص در سال های اخیر، حضور طلاب جهادگر و بسیجی در صحنه های اجتماعی و فرهنگی به دلیل بروز برخی بلایای طبیعی، بروز بیشتری پیدا کرده است و از نظر رهبر معظم انقلاب نیز، حضور طلاب و روحانیت در ارائه خدمات اجتماعی نظیر مدرسه سازی، ساخت بیمارستان و غیره سبب تشویق جبهه مردمی در این زمینه می شود.
خانم فتحی تصریح کرد: دیروز طلاب در جبهه دفاع مقدس و حفظ تمامیت ارضی ایران حضور داشتند و در حال حاضر نیز علاوه بر جبهه فرهنگی، در خط مقدم جهاد، سازندگی و یاری آسیب دیدگان در حوادث حضور دارند.
رزمایش ملی همدلی
معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران مازندران در ادامه گفت: شیوع بیماری کرونا که نه تنها کل کشور بلکه جهان بشریت را درگیر خود کرده است، باعث برگزاری رزمایش ملی همدلی در عرصه های مختلف در جامعه شد و طلاب نیز در این میدان، همدوش سایر گروه های جهادی حاضر شده و داوطلبانه و مخلصانه به یاری هموطنان خود شتافتند.
500 بانوی طلبه در جبهه حفظ سلامت مردم
وی اظهار کرد: حدود ۵۰۰ طلبه حوزه علمیه خواهران مازندران از همان روزهای اولیه شیوع ویروس کرونا، همگام با سایر جهادگران در زمینههای مختلف مشغول به فعالیت شدند که به یاری خدا تا پایان دوران بحران و بازگشت سلامتی به ایران اسلامی این اقدامات ادامه دارد.
تولید ماسک/ توزیع اقلام بهداشتی در مناطق کم برخوردار
فتحی با اشاره به برخی اقدامات طلاب و اساتید مدارس علمیه خواهران، اعلام کرد: بانوان طلبه در عرصه هایی مانند تولید ماسک و سایر اقلام بهداشتی در مدارس، منازل و یا کارگاههای خودجوش سطح شهر، توزیع ماسک و اقلام بهداشتی موردنیاز در مراکز درمانی و مناطق کم برخوردار مانند روستاها و حاشیه شهرها، تولید و توزیع بروشورهایی در سطح شهرها و روستاها همچنین فضاهای مجازی حاوی پیامهای بهداشتی و آموزشهای لازم حضور فعال دارند.
تغسیل و نظارت برتدفین اموات کرونایی
معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران مازندران، کمک به تغسیل و نظارت برتدفین اموات کرونایی، حضور داوطلبانه طلاب در مراکز درمانی برای یاریرساندن به کادر درمانی و بیماران و حضور داوطلبانه طلاب در مراکز اهدای خون را از دیگر فعالیت های جهادی بانوان طلبه استان اعلام کرد.
تهیه بستههای معیشتی برای نیازمندان/ پیگیری وضعیت بیماران کرونایی بعد ترخیص
وی تأکید کرد: طلاب مدارس علمیه خواهران در کنار برنامههای ذکرشده، فعالیتهایی مانند تهیه بستههای معیشتی برای خانوادههای نیازمند، تقدیر و قدردانی از جهادگران عرصه سلامت با توزیع شاخههای گل، بستههای فرهنگی و غذای نذری بین آنان، پیگیری وضعیت بیماران کرونایی بعد ترخیص از بیمارستان، غربالگری و تست تب سنجی خواهران، برگزاری میز خدمت با لباس بسیجی و مشاوره دادن به کشاورزان جهت رعایت نکات ایمنی در شروع فصل زراعی جدید را نیز انجام دادهاند.
انتهای پیام۳۱۳/۴۸