دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳ |۲۳ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 25, 2024
کد خبر: 900271
۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۱
سید علیرضا عبادی

حوزه/ نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با اشاره به اینکه تفکر بسیجی یک فرهنگ برخاسته از دین است، گفت: بسیج یک تعریف فرهنگی و نامحدود دارد، یعنی در یک نهاد خلاصه نمی شود بلکه تعریف فرهنگی آن، انواع قشرهای مردم در هرکجا که ساکن هستند و هر شغلی که دارند را شامل می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در بیرجند، حجت الاسلام والمسلمین سید علیرضا عبادی، صبح امروز در دیدار فرمانده جدید ناحیه بسیج شهرستان بیرجند، اظهار کرد: در آستانه بزرگداشت لیلة‌القدر که مصادف با شب ضربت خوردن حضرت امیرمؤمنان علی(ع) است، هستیم که امیدواریم به برکت این ایام و شفاعت امیرمؤمنان، عاقبت همه ما ختم به خیر شود.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: سپاه با تعریف خاص خودش، پاسدارِ انقلابی است که آن انقلاب، اسلام ما است نه یک کلمه کم و نه یک کلمه زیاد، و این خود معنی تعریف شده والایی است.

حجت الاسلام والمسلمین عبادی با اشاره به اینکه تفکر بسیجی یک فرهنگ برخاسته از دین است، بیان داشت: بسیج یک تعریف فرهنگی و نامحدود دارد، یعنی در یک نهاد خلاصه نمی شود بلکه تعریف فرهنگی آن، انواع قشرهای مردم در هرکجا که ساکن هستند و هر شغلی که دارند را شامل می شود.

وی بیان داشت: چه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در تعریف محدود خودش به عنوان یک نهاد خاص و چه بسیج در تعریف فراگیر خودش، دارای دو شاخصه هستند که این دو شاخصه در هر کجا جمع شود، تمامش خِیر و اگر نباشد، شَر است، که یکی بصیرت و دیگری صداقت است.

امام جمعه بیرجند ادامه داد: بصیرت یعنی اینکه فرد هوشیار باشد و در مقابل انواع بازی های سیاسی، استکباری، فضای مجازی و حقیقی و... نلغزد، صداقت نیز یعنی فرد مطابق آنچه را که درک می کند و می فهمد، از نظر تعهد پای آن صادقانه بایستد، حال می خواهد در گفتار یا در اندیشه، رفتار و عمل باشد.

حجت الاسلام و المسلمین عبادی با بیان اینکه همه خوبی ها را باید در بصیرت و صداقت جست‌وجو کرد، افزود: در طرف مقابل هرچه شَر است در نفهمی، حماقت و کودنی است که افراد نمی دانند به کجا می روند و چه باید کنند.

وی با اشاره به شب ۱۹ ماه رمضان، گفت: در این شب(۱۹ ماه رمضان) بحث لیلة القدر و همچنین ضربت خوردن حضرت علی(ع) دو موضوع جداگانه است، لذا باید به این نکته توجه کنیم که چرا حضرت امام علی(ع) تنها ماند.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی ادامه داد: تنهایی حضرت امام علی(ع) به همین دو جهت بصیرت و صداقت برمی گردد که از یک طرف انسان های نادان و احمق و ابزار دست دیگران قرار داشتند و از طرفی دیگر افراد بی صداقت، منافق، سیّاس و شیطان های روی زمین بودند.

حجت الاسلام والمسلمین عبادی ابراز داشت: آن دسته از افرادی که علیه امام علی(ع) قیام کردند و در مقابل حضرت که امام عادل و وصی رسول خداست، ایستادند، اینگونه نبود که حضرت را نشناسند، بلکه بسیار بهتر از من و شما امام علی(ع) را می شناختند، اما بحث هوای نفس و حکومت و شهوات در میان بود که برخی ها سخت لغزیدند و موجب کشته شدن بسیاری از مسلمانان و باعث انواع سستی ها در جامعه اسلامی شدند.

وی مطرح کرد: مال و جا، سرمایه نیست بلکه سرمایه انسان بصیرت و صداقت است، لذا هر فردی که این دو شاخصه را ندارد فقیر است ولو اینکه دنیا را داشته باشد و هر فردی که این موارد را داشته باشد، غنی است.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی در پایان گفت: بر موضعتان پای فشارید و برای هدایت انسان ها و توسعه تفکر بسیجی تلاش کنید و از فرصتی که در اختیارتان قرار گرفته است نهایت استفاده را ببرید.

انتهای پیام/ب

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha