به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» از گرگان، خانم فاطمه احمدی، در نشست تربیتی با محوریت «سبک همسرداری حضرت امام خمینی(ره)» که به صورت مجازی برگزار شد، بیان کرد: سیره و روش پیامبر اسلام(ص) و ائمه معصومین(ع) و نیز انسان های موفق را بهترین الگوهای انسان در همه شئون زندگی برشمرد.
وی، خوش اخلاقی را اولین رکن در استحکام خانواده دانست و گفت: زوجین با خوش اخلاقی، زندگی جذاب و دوست داشتنی تری خواهند داشت و پیشوایان ما در این زمینه توصیه های ارزشمندی دارند چنانچه از حضرت علی(ع) وارد است که می فرمایند: «اخلاق نیکو روزی را زیاد می کند و میان دوستان انس و الفت پدید می آورد».
استاد حوزه خواهران از دیگر ارکان استحکام زندگی را احترام و تکریم زوجین نسبت به یکدیگر دانست و افزود: اهمیت این مسئله به حدی است که پیامبر مردانی را که همسران خود را تکریم نمی کنند انسان های به دور از شأن انسانی و در بند فرومایگی می نامند و می فرمایند: «هر کسی همسری اختیار کند باید او را اکرام واحترام نماید».
وی با استناد به تکریم و احترام حضرت امام(ره) نسبت به همسر خود، تصریح کرد: امام خمینی(ره) حتی در اوج عصبانیت هرگز بی احترامی و اسائه ادب نمی کردند و تا خانم سر سفره نمی آمدند غذا نمی خوردند.
احمدی اضافه کرد: گفتن کلمات محبت آمیز به همسر و ابراز علاقه به او نیز در روابط خانوادگی بسیار مؤثر است.
وی ابراز کرد: یکی از نیازهای زندگی مشترک از خودگذشتگی است، با توجه به اینکه زوجین از دو خانواده و با دو فرهنگ مختلف هستند و خصوصیات متفاوتی با همدیگر دارند، اگر اصل مدارا و گذشت در زندگی وجود نداشته باشد، بحث ها باعث تیره شدن روابط و ایجاد کدورت میان زوجین می شود.
مبلغ حوزه بیان کرد: با ازدواج باید منیّت ها را کنار گذاشت که لازمه آن، از خودگذشتگی است؛ در روایتی از پیامبر اکرم(ص) وارد است که «هر گاه خشمی برای شما پیش آمد با عفو و گذشت آن را از خود دور کنید زیرا در روز قیامت منادی ندا می دهد هر کس بر گردن خدا مزدی دارد برخیزد و کسی جز بخشش کنندگان برنخیزند».
وی گفت: همسر امام خمینی(ره) از خانواده اهل علم و متمول بود چنانچه قبل از ازدواج در رفاه زندگی می کردند، ولی بعد از ازدواج، از خواسته های خود چشم پوشی کردند.
نظر شما