پنجشنبه ۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۰
اشتغال زایی در هر منطقه باید با ویژگی ها و شرایط آن منطقه منطبق باشد/ در کمک به بخش های صنعتی، اولویت با واحد های درحال ورشکستگی باشد

حوزه/ آیت الله اعرافی کمک به رشد مشاغل خانگی را مهم دانست و گفت: در گذشته بسیاری از خانواده ها با همین مشاغل خانگی امرار معاش می کردند و امروز نیز باید به این مقوله کمک شود تا مشاغل خانگی رشد و توسعه پیدا کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، آیت الله اعرافی مدیر حوزه های علمیه امروز در دیدار دکتر سید امیرحسین مدنی مدیرعامل بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) که در دفتر مدیر حوزه های علمیه در قم برگزار شد، به تشریح اولویت های این بنیاد در اجرایی کردن منویات رهبری و رفع محرومیت زدایی در کشور پرداخت.

وی گفت: ما در حوزه طراحی ها و برنامه های جامع و مهمی را تدارک دیده ایم و در همه این طرح ها و برنامه ها به بعد اجتماعی حوزه توجه ویژه شده است.

امام جمعه قم خاطر نشان ساخت: ستاد حوزوی بحران و حوادث غیر مترقبه حوزه نشان دهنده اهتمام ویژه حوزه در بحث اجتماعی است و این ستاد در حوادث اخیر کشور مثل سیل، زلزله و حادثه کرونا نقش مهمی ایفا کرد و فعالیت و حضور طلاب و روحانیون جهادی بدون مزد و مواجب در خدمت رسانی به مردم و آسیب دیدگان واقعا چشمگیر بود.

مدیر حوزه های علمیه  با بیان اینکه اسناد ما نیز ۱۴۱۴ را هدف گیری می کند، تصریح کرد: طرح هایی نیز بر این اساس برنامه ریزی شده، مانند کارویژه های روحانیت که در عصر حاضر ۲۴۰ کارویژه و مأموریت متناسب در حوزه در ۴ گروه ارتباط با درون حوزه، نظام اسلامی، جامعه و بین الملل تدوین شده است.

امام جمعه قم با اشاره به طرح آمایش در حوزه و ضرورت همکاری بنیاد برکت برای اجرایی شده بهتر این طرح خاطر نشان ساخت:  ما در طرح آمایش باید حداقل ۵۰ تفاهم نامه و اقدام مشترک را شناسایی کنیم و این باب وسیع باید استمرار پیدا کند، به طور مثال در الگوی آموزش و پرورش حداقل ۴۰ برنامه به امضای مدیر حوزه های علمیه و وزیر آموزش و پرورش رسید و بنیاد برکت می تواند با تعامل خوب خود با حوزه به اجرایی شدن بهتر این طرح و سایر طرح هایی که حوزه در نظر دارد کمک کند.

وی با اشاره به اهمیت ورود جدی بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام(ره) در بخش اشتغال،  افزود: در بحث اشتغال که بنیاد برکت به خوبی ورود کرده است، باید به این نکته توجه کند که اشتغال در هر منطقه از کشور فرهنگ  و ظرفیت خاص آن منطقه را می طلبد و اشتغال زایی در هر منطقه باید با ویژگی ها و شرایط آن منطقه منطبق باشد.

آیت الله اعرافی کمک به رشد مشاغل خانگی را مهم دانست و گفت: در گذشته بسیاری از خانواده ها با همین مشاغل خانگی امرار معاش می کردند و امروز نیز باید به این مقوله کمک شود تا مشاغل خانگی رشد و توسعه پیدا کند.

وی با اشاره به ضرورت کمک به بخش صنعت و تولید ابراز داشت: در این شرایط اقتصادی اولویت با صنایعی باشد که در آستانه ورشکستگی قرار گرفته اند تا از این وضعیت نجات پیدا کرده و از چرخه تولید و اشتغال باز نماند.

امام جمعه قم در پایان با اشاره به ظرفیت عظیم و بی نظیر حوزه در منطقه و جهان تاکید کرد: از همه نقاط کشور در قم سکونت دارند و همچنین از بیش از ۱۲۰ کشور طلبه در این شهر مشغول به تحصیل علوم دینی هستند، صدها موسسه دینی و فرهنگی و مجلات علمی و تخصصی همگی از ظرفیت های مهمی است که باید در همه تصمیم گیری ها مورد توجه و عنایت باشد.

خاطر نشان می شود: در ابتدای این دیدار، دکتر سید امیرحسین مدنی مدیرعامل بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) گزارشی از فعالیت های صورت گرفته توسط این بنیاد ارائه داد.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha