به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، دکتر امیرحسین مدنی مدیرعامل بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) امروز در دیدار با آیت الله اعرافی مدیر حوزه های علمیه که در قم برگزار شد، ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های صورت گرفته در سال های اخیر، بنیاد برکت را یک شجرهی طیبه خواند و گفت: بنیاد دارای پتانسیلهای فراوان و ظرفیتهای بالقوهای است که البته تا رسیدن به نقطهی ایدهآل فاصله دارد.
وی اظهار امیدواری کرد که با تلاش و همراهی مدیران و کارکنان بنیاد برکت، به مانند گذشته اقدامات مؤثر و ماندگاری در مناطق محروم انجام شود.
دکتر مدنی خاطر نشان ساخت: : فعالیت در بنیاد برکت از جمله خاطرات شیرین و ماندگاری است که هیچگاه فراموش نخواهد شد، چون با خدمت به محرومان و رفع مشکلات آنها همراه است.
وی افزود: بنیاد امروزه حرف اول را در بحث توسعهی روستایی میزند و به اذعان مسئولان، بهترین و کارآمدترین روشها و مدلها را برای این مهم دارد. احساس عمومی کشور این است که بنیاد برکت بر مبنای فکری و عملی صحیح فعالیت میکند.
مدیرعامل بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) با ارائه آمار از برخی فعالیت های صورت گرفته توسط این بنیاد گفت: ساخت ۱۵۰۰مدرسه، ۱۲ بیمارستان، تعهد ساخت ۴۳هزار مسکن محرومین که ۱۵هزار واحد آن تحویل داده شده است، پروژه های راه، آب رسانی و ... از جمله اقدامات سازندگی این نهاد مبارک می باشد.
دکتر مدنی با اذعان به اینکه در قم کم کاری صورت گرفته است تاکید کرد: این بنیاد در قم تاکنون ۱۸۶ میلیارد تومان سرمایه گذاری کرده است و همچنین ۲۳ پروژه عمرانی در قم تعریف شده است اما با این وجود باید گفت که آنچنان که باید و شایسته است به قم رسیدگی لازم نشده است و قم در این زمینه با کمبودهای جدی روبروست.
گفتنی است: بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام(ره) است و در زمینههای «اشتغال زایی» و «عمرانی» فعالیت میکند.
نظر شما