به گزارش خبرگزاری حوزه، رسانه فطرس مدیا- دستنوشتههای ناتمام در کنار آثار باقی ماندهای از گوته، شاعر مشهور آلمانی، پیامهایی به همراه دارد. «یوهان ولفگانگ فون گوته» ادیب، فیلسوف، نقاش و نویسنده آلمانی است که سال ۱۷۴۹ در فرانکفورت آلمان به دنیا آمد. او را مبتکر مفهوم ادبیات جهانی معرفی میکنند که آثار در قرن پس از زیستش، منبع اولیه اطلاعات در زمینههای موسیقی، شعر، نمایشنامه و فلسفه شد.
به تازگی و در روزهای ابتدایی ژانویه ۲۰۲۰ میلادی، رسانه فطرس مدیا با همکاری «بنیاد گوته» و «سازمان جهانی یونسکو» به نوشتههایی از گوته، خالق «دیوان غربی شرقی» دست یافته است که آن را میتوان پل فرهنگی از غرب مسیحی به سوی شرق شیعی دانست.
داخل آثاری از این شاعر آلمانی، رسمالخطها و سرمشقهایی مانند «علی ولی الله»، «نجف» و... دیده شده که پس از دو قرن همچنان در منزلش موجود است.
در یک فیلم کوتاه و در گفتوگوهایی، برنارد فیشر، رئیس بنیاد گوته، رضا بیات، پژوهشگر ادب فارسی و خانم آنی ماری شیمل، پژوهشگر آلمانی، ابعاد این رسمالخطها را بررسی کردهاند.
این اثر رسانهای، سرمشقهایی به زبان عربی را نشان میدهد که در آنها، خالق دیوان «شرقی و غربی» از واژگانی چون «الله»، «بغداد» و... هم استفاده کرده است. فطرس مدیا درباره آنها بیشتر توضیح میدهد.
لینک فیلم https://www.aparat.com/v/۸KeJ۷
نظر شما