فاطمه گلصنملو در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در آذربایجانغربی با بیان اینکه عاشورا در متن زندگی شیعه و در عمق باورهای او جریان دارد، اظهار داشت: نهضت کربلا و عاشورا در طول ۱۴ قرن که اهداف و درسهایش یک فرهنگ غنی را تشکیل داده و در حوزه وسیع فرهنگ تشیع و دلباختگان اهل بیت جایگاه خاصی را به خود اختصاص داده است، با کوثر زلال و عمیق سیراب کننده جانهاست.
وی ادامه داد: فرهنگ ناب عاشورا مشتمل بر درسهای فراوانی است که آموختن و عمل نمودن به آنها نشانههای عشق غیر قابل وصف عاشوراییان به محبوبشان است.
استاد حوزه علمیه خواهران آذربایجانغربی، خدمت به مردم، عشق به نماز و قرآن و امر به معروف و نهی از منکر را از مهمترین درسهای مکتب امام حسین علیه السلام دانست و بیان داشت: در اندیشه امام حسین علیه السلام خدمت به مردم بالاترین ارزش بیان شده است، از این رو دوستداران و محبان حضرت، خدمت به مردم را از وظایف دینی و افتخارات خود به حساب میآورند.
وی اضافه کرد: اقامه نماز از مهمترین پیامهای مکتب اباعبدالله الحسین علیه السلام است که در ظهر عاشورا به نمایش گذاشته شد.
گلصنملو افزود: عشق به قرآن از دیگر پیامهای اباعبدالله الحسین علیه السلام است، به گونهای که حضرت قربانی تحقق آرمانها و رسالت قرآن شده است و سر بریده حضرت در بالای نیزه نیز قرآن تلاوت می کرد و این از بزرگترین معجزات و بالاترین نمایش قدرت الهی و اثبات حقانیت حسینیان است.
وی، امر به معروف را چهارمین اهداف مکتب اباعبدالله الحسین(ع) عنوان کرد و گفت: امر به معروف و نهی از منکر از اصول عملی دین اسلام و سرلوحه همه فضیلتهای علمی و عملی و با ارزشترین عبادتها طبق روایات و آیات است و اولین و آخرین کار انبیا و ائمه(ع) برای زنده نمودن ارزشهای انسانی و خوبیها و زدودن گناه، فساد، شرک، کفر، استبداد و استثمار و شناساندن خوبیها و بدیها و معرفی ملاکهای تشخیص آنها است.
انتهای خبر./