برای دریافت دستورالعمل کلیک کنید
نظر به بحرانی بودن شرایط کنونی با شیوع ویروس کرونا، و ضرورت دایر بودن فعالیت های آموزشی، تربیتی، پژوهشی جهت اطلاع، دستورالعمل آموزشی ویژه ایام کرونا به شرح ذیل اعلام می گردد.
ماده۱- شروع رسمی سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ از ۱۶ شهریور می باشد.
تبصره: تأخیر یا تقدیم تاریخ شروع ایام درسی با توجه به اقتضائات مراکز و مدارس با رعایت تعداد جلسات درسی مورد نیاز در هر نیمسال برای هر درس با هماهنگی مدیریت سطوح عالی مجاز است (تأخیر حداکثر تا اول مهر ماه مجاز است).
ماده۲-اجراء فرآیندهای آموزشی دروس طبق دستورالعمل های ابلاغی بر عهده مدیران، مدرس ها و اساتید می باشد.
ماده ۳- مدیران محترم مراکز حداکثر تا ۱۳ شهریور طلاب محترم را پذیرش نموده جهت ثبت در سامانه
به مدیریت سطوح عالی معرفی نماید.
ماده ۴ – دستورالعمل برنامه آموزشی ( ارائه دروس، کنترل تحصیلی، اسکان و امتحانات ) در وضعیت های مختلف به پیوست تقدیم می گردد.
ماده ۵- روش تلفیقی که در جدول پیوستی آمده است به معنای روش آموزش مجازی و حضوری است که به چند طریق قابل اجرا است:
ارائه دروس اصلی برای طلاب به صورت حضوری و دروس جنبی به صورت مجازی.
ارائه درس برای آن دسته از طلاب که به دلیل موجه (مانند: سکونت در شهرستانی که وضعیت قرمز دارد، دارای بیماری زمینه ای یا سابقه نزدیک به بیماری کرونا یا در معرض ابتلا بودن طلبه) به تشخیص مدیر و استاد امکان حضور در کلاس را ندارد به صورت مجازی و برای سایرین به صورت حضوری.
ماده۶- در آموزش های حضوری اولویت با طلاب پایه هفت سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ است.
ماده ۷- در دروس عملی-نظری یا علمی (دانشی و مهارتی) شیوه ارائه دروس به صورت ترکیبی (آنلاین یا آفلاین) خواهد بود.
ماده ۸- جهت ارائه دروس مجازی از سامانه نجاح استفاده شود و در صورت ضرورت، استفاده از شبکه های مجازی داخلی با هماهنگی معاونت آموزش سطوح عالی بلامانع است.
ماده۹- درس های مراجع عظام تقلید (حفظهم الله)، در صورت دائر شدن و تحویل فایل درسی از طرف دفاتر،
به صورت برون خط (آفلاین) درسامانه تقریرات و برخط (آنلاین) در پیشخوان بارگذاری و قابل استفاده خواهد بود.
ماده ۱۰- در روش مجازی برای انجام مباحثه از طریق نرم افزارهای موجود استفاده و تأکید شود.
ماده ۱۱- در روش مجازی توجه به برنامه های تربیتی و تهذیبی و فرهنگی با ارتباط گیری مستمر و مستقیم، تلفنی، پیامکی و ... ارائه تذکرات اخلاقی و شرح روایات کوتاه در اول هر درس یا تشکیل گروه های مجازی مورد تأکید است.
ماده۱۲- کمیت استاندارد تولید درس به صورت (حجمی- ساعتی) محاسبه خواهد شد. حداقل زمان برای بارگذاری یک جلسه درس ۲۵ دقیقه می باشد.
ماده ۱۳- با توجه به کاهش امکان رصد استاد در شیوه مجازی از فعالیت های علمی طلبه ارزشیابی مستمر در هر درس و به شیوه هایی مانند آزمون های آنلاین چند گزینه ای یا تشریحی کتاب باز (کوئیز) با ارائه تقریرات درسی انجام پذیرد.
ماده ۱۴- با توجه به بسته بودن مدارس خوابگاهی در وضعیت قرمز در صورت درخواست طلبه با موافقت مدرسه و مدیریت استانی مبدأ و مقصد مهمان شدن و یا انتقال به مدرسه علمیه محل سکونت بلامانع است.
ماده ۱۵- مدارس موظفند نسبت به ارائه گزارش از برنامه ریزی خود برای ارائه درس در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ حداکثر تا تاریخ ۴/۶/۹۹ اقدام نمایند.
ماده ۱۶- جزئیات بیشتر مربوط به دستورالعملهای آموزشی با تغییر وضعیت (شرایط کرونا) و مؤلفه های ارائه درس، تقریر نویسی آزمون تستی آنلاین آزمون کتاب باز و روش ها و شاخص های تکالیف پژوهشی و شیوه جبران بخشی از هزینه های اینترنتی اساتید، متعاقباً اعلام خواهد شد.
نظر شما