به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام محمدرضا قاسمی نیا در آیین نکوداشت روز جهانی سوادآموزی که با حضور برخی از مدرسین و کارآموزان ممتاز سوادآموزی استان با رعایت دستورالعمل های بهداشتی و فاصله اجتماعی برگزار شد، اظهار داشت: شعار امسال روز جهانی سوادآموزی «آموزش و یادگیری سواد در بحران کووید۱۹ و بعد از آن» می باشد و من معتقدم بزرگترین معلم برای ما بود این ویروس منحوس، حقیر و خطیر کرونا و عرصه های متفاوتی را برای ما گشود، علی رغم همه تلخی هایی که برای جامعه بشری دارد.
وی خاطرنشان کرد: تا چهار سال پیش روز جهانی سوادآموزی با عنوان روز مبارزه با بیسوادی نامگذاری شد و طی این سالها با عنوان روز جهانی سوادآموزی نامیده می شود. لذا باید این فرصت ها را غنیمت شمرد چرا که در سایه علم آموزی و توسعه زمینه های دانشی است که انسان به درجات و کمالات بشری می رسد.
حجت الاسلام قاسمی نیا با اشاره به سهمیه کارآموزان دوره ICDL گفت: در سال ۹۸ از تعداد ۱۱۵ نفر سهمیه سوادآموزان دوره انتقال که در این دوره مقدماتی حضور پیدا کردند پس از اخذ آزمون و ارزیابی مهارتی آنان تعداد ۷۵ نفر موفق به اخذ گواهینامه دوره شدند و امسال نیز این سهمیه به ۱۵۰ نفر رسیده است که از مهرماه آغاز می شود.
وی به نقل از رئیس مرکز اموربین الملل و مدارس خارج از کشور وزارت آموزش و پرورش گفت: در۱۳فروردین امسال که اوج تعطیلی نظام های آموزشی بود ۹۱درصدازیادگیرندگان در۱۹۰کشورحدودیک میلیاردو۶۰۰میلیون یادگیرنده بودند که آموزش آن ها تعطیل شد و در خانه آموزش را پیگیری کردند.
معاون سوادآموزی استان قم در بخش دیگری از سخنان خود به اخذ رتبه برتر جمهوری اسلامی ایران در امر آموزش و گسترش علوم در سطح جامعه بین الملل اشاره کرد.
وی افزود: بر اساس همین شیوه و روالی که در کشور فعال است، ما در نهضت سوادآموزی دارای سه اولویت آموزشی «فرد به فرد»، «خودآموز» و «گروهی که بعضا شامل دوره انتفال و با تعداد کمتر از ۱۰ نفر» می باشد، انجام خواهد گرفت.
حجت الاسلام قاسمی نیا در پایان از همکاری معاونت نهضت سوادآموزی با رادیو قم خبر داد و اظهارکرد: طی توافق انجام گرفته برنامه ای با عنوان «صدای دانایی» با محوریت کتب نهضت سوادآموزی در دو بخش ظهرها و شب ها برنامه های درسی از پیش ضبط شده را برای سوادآموزان پخش خواهد کرد.
انتهای پیام ۳۱۳/۱۷