به گزارش خبرگزاری «حوزه» از اصفهان به نقل از روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان، روح اله بابایی اظهار داشت: فریبکاری در رسانه، موضوعی فراتر از اتهام است و بحث دربارۀ آن در علومی، از جمله ارتباطات، مطالعات فرهنگی، جامعهشناسی، روانشناسی، سیاست یا مدیریت رسانه بسیار چالشبرانگیز و حساس است.
وی با بیان این که کمتر متخصص رسانهای به این موضوع اعتقاد دارد که رسانهها فریبکار هستند، افزود: این افراد معمولاً در نگاهی آزاداندیشانه، رسانه را نهادی مستقل و مردمی یا اطلاعرسان معرفی میکنند؛ اما تکنیکهای اقناع و تأثیرگذاریِ حداکثری یا تمایل به نفوذ رسانهای صاحبان اقتصاد و سیاست، تأییدکنندۀ فرایندها و رویکردهایی است که فریبکاری رسانه را نشان میدهند.
رئیس اداره نشر دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان تصریح کرد: فریبکاری رسانه موضوعی چالشبرانگیز بوده و جای تحلیل و بحث دارد تا اینکه نه بر اساس نگاهی پیشداورانه، بلکه بر اساس دلایل علمی و منطقی ریشههای آن را بررسی کنند.
وی تأکید کرد: «فریبکاری و رسانه» کتابی است که برای نخستین بار وارد این جدال علمی شده و این مسئله را از زوایای گوناگون بر اساس مطالعات انتقادی در رسانه، بررسی کرده است.
بابایی در پایان گفت: کتاب «فریبکاری و رسانه» تألیف خانم فائزه تقی پور در پژوهشکده الهیات و خانواده تهیه و توسط انتشارات دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان در ۵۳۶ صفحه، اوّل، تابستان ۱۳۹۹ در تعداد ۵۰۰ جلد و با قیمت ۴۷۰۰۰ تومان منتشر شده است.
نظر شما