سیده نفیسه فرساد در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه ضمن تسلیت درگذشت مرحومه خانم بهشتی اظهار داشت: ایشان که عضو هیات امنا و استاد فقه و اصول جامعه الزهرا(ع)هم در بعد اخلاقی و تربیتی و هم از منظر علمی در سطح بالایی قرار داشتند که نیاز است طلبهها در زمان حیات چنین اساتیدی آنها را بشناسند.
وی افزود: مرحومه بهشتی بسیار خوشرو و مهربان بودند و در تامل با طلبهها به صبر و تواضع پاسخ گو بودند.
این استاد جامعه الزهرا(س)ادامه داد: مهمترین دغدغه این بانوی ارجمند خدمت به طلبهها بود و تاکید داشتند باید بنیه علمی و اخلاقی طلبه ها تقویت شود.
وی با بیان اینکه مرحومه بهشتی در مسیر ولایت مداری و قانون مداری بودند گفت: ایشان از اندیشه ها و افکار رهبر معظم انقلاب اسلامی در همه امور بهره می برند و در مسیر فرمایشات و منویات رهبری قدم بر میداشتند.
فرساد اضافه کرد: ایشان هرگز از موقعیت اجتماعی و منصب شغلی خویش برای پیش برد اهداف شخصی استفاده نکرد و با بی قانونی و تخطی از قانون برخورد می کرد.
وی با اشاره به اینکه مرحومه بهشتی در ایده پردازی و طرح مباحث پژوهشی پیش قدم بودند گفت: از کوچکترین نکات علمی و پژوهشی بهره برداری می کردند و به دنبال تاسیس گرایش های مختلف در زمینه تبلیغی بودند.
دبیر امور آموزشی گروه علمی تبلیغ جامعه الزهرا(س) بیان داشت: مرحومه بهشتی مدیر گروه علمی رشته تبلیغ با گرایش حج و زیارت بودند با اینکه به گفته خودشان مقاله ها و دست نوشته های علمی و پژوهشی بسیار داشتند اما هرگز به دنبال چاپ و گردآوری مطالب نبودند و تاکید داشتند هدف تنها خدمت به طلاب و مجموعه حوزه است.
وی تصریح کرد: ایشان به شدت دیگران را به تقویت بعد علمی تشویق می کرد و از کارهای بیهوده نهی میکرد.
فرساد با بیان اینکه مرحومه بهشتی اخلاص بسیار بالایی داشتند گفت: اخلاص در عمل و رفتار یکی از مهمترین خصوصیت های ایشان بود هرگز به دنبال بهره برداری از امکانات مادی و یا استفاده از خدمات اساتید نبودند و حتی زمانی که بحث بود که از بیمه اساتید و یا کارمندان استفاده شود ایشان میگفتند من تحت پوشش بیمه همسرم هستند.
وی گفت: ایشان بسیار پرمشغله بودند با این حال گاهی وقتها برای رسیدگی به مادرشان از فرصت استفاده می کردند تا به ایشان خدمت کنند و مهرورزی به خانواده را هرگز فدای مسائل دیگری نمیکردند.
دبیر امور آموزشی گروه علمی تبلیغ جامعه الزهرا(س) خاطر نشان کرد: ایشان یک مادر و همسر نمونه نیز در خانه بود و زمانی که در خانه بود وقتش را صرف تربیت و علم آموزی فرزندانشان می کرد.
۳۱۳/۶۱
نظر شما