به گزارش گروه ترجمه خبرگزاری «حوزه»، حضرتآیت الله سید محمد تقی مدرسی از علمای عراق از امت اسلامی خواستند به جای اینکه در ضعف خود باقی بماند و به دنبال قدرت هایی باشد که از آنها حمایت کنند، بر عناصر قدرت در امت و استفاده از پتانسیل خود برای بهره مندی از قدرت و عزّت اعتماد نماید.
ایشان افزود: اینکه بعضی از قدرت های سیاسی یا اجتماعی به دنبال حمایت قدرت های خارجی هستند، زمینه را برای مزدوری و بی توجهی به وطن و دست کشیدن از عزّت و کرامت فراهم می کند.
آیت الله مدرسی با بیان اینکه عراق در سطح مادّی و معنوی، مهد بخشش و کار های نیکو بود، گفت: بعد از توکل به خداوند سبحان و تمسک به ارزش های والا باید به آن قدرت ذاتی بازگردیم.
این عالم عراقی برای رسیدن به هدف مذکور دو مسئله اساسی را بیان کرد: اول پاکسازی محیط اجتماعی از فرهنگ های غارت، ویرانی و آلودگی رسانه ای است. رسانه ها باید از بزرگ کردن نقاط منفی و فراموشی نقاط مثبت دوری کنند و هوشیار باشند که به ابزاری در دست صاحبان اموال یا ستمگران قرار نگیرند.
ایشان افزود: سیاستمدارن باید میان خود یک منشور و پیمان نامه شرافت امضا کنند تا کسی در روابط خود با دیگری حدود الهی را زیر پا نگذارد و بی حساب و کتاب به دیگری تهمت نزند.
آیت الله مدرسی ادامه داد: دوم تبدیل شعار ها به عمل در واقع و در حقیقت است. این مسئله باید از طریق فعالسازی نقش ملت در توسعه کشور در زمینه های کشاورزی، صنعتی و علمی انجام گیرد و کار ها و امور محدود به دولت نشود؛ چرا که این مسئله ممکن است به فروپاشی دولت منجر شود.
نظر شما