به گزارش خبرگزاری حوزه،حجت الاسلام والمسلمین نجف لک زایی در نشست همکاری پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی دفتر تبلیغات اسلامی و دانشگاه اهل بیت(ع)، اظهار داشت: با توجه به ظرفیت های بالای این پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، امیدواریم بتوانیم با دانشگاه اهل بیت(ع) گامی مؤثر در جهت همکاری بیشتر برداریم.
وی ضمن معرفی بخش ها و شعبات مختلف پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، با ایجاد کارگروه مشترک علمی در حوزه بین الملل موافقت و رجبعلی اسفندیار رئیس مرکز همکاری های علمی و بین الملل این پژوهشگاه را به عنوان نماینده پژوهشگاه معرفی کرد.
رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با اشاره به فعالیت های بین المللی صورت گرفته از طرف پژوهشگاه در سال های گذشته تصریح کرد: دانشگاه اهل بیت(ع) می تواند دروازه ای برای ورود بیشتر این پژوهشگاه در عرصه بین الملل باشد و با توجه به رسالت مشترک طرفین، پژوهشگاه آماده هر گونه همکاری با دانشگاه اهل بیت(ع) است و محدودیتی برای همکاری از طرف پژوهشگاه با دانشگاه وجود ندارد؛ همچنین، این همکاری می تواند به گسترش اندیشه تشیع و اهل بیت(ع) و اسلام عاقلانه و عادلانه کمک کند.
حجت الاسلام سعید جازاری رئیس دانشگاه اهل بیت(ع)» به معرفی فعالیت ها و پتانسیل های این دانشگاه پرداخت و گفت: با توجه به توافق های صورت گرفته با دانشگاه های پاریس و لوزان، در این دانشگاه امکان دسترسی به برخی منابع مربوط به مطالعات اسلامی در غرب فراهم شده است؛ همچنین، مراودات خوبی در خصوص فعالیت های بین المللی با دیگر کشورها انجام گرفته است.
وی تصریح کرد: با توجه به ظرفیت بالای پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در حوزه های دینی و تمدنی، خواهان دریافت تجربیات، فراهم سازی فرصت های مطالعاتی، تبادل استاد و محقق بین پژوهشگاه و دانشگاه شد. برخی از اعضای هیأت رئیسه دانشگاه اهل بیت(ع) نیز مطالبی در خصوص همکاری در حوزه مختلف پژوهشی و بین المللی بیان کردند.
گفتنی است: در این نشست، سایت ها و نرم افزارهای پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، به ویژه سامانه های پرتال جامع علوم و معارف قرآن، کتابخوان همراه پژوهان، پایگاه مدیریت اطلاعات علوم اسلامی، دانشنامه اهل بیت(ع) و کتابخانه دیجیتال معرفی شد و امکانات فراهم شده برای محققان و دانشجویان تبیین گردید.
در پایان نشست مذکور، تفاهم نامه همکاری میان پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با دانشگاه اهل بیت(ع) به امضای رؤسای دو طرف رسید.