به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در ارومیه، صدرا علیپور امروز در نشست علمی پژوهشی با موضوع «اهمیت مطالعه و یادگیری از منظر نهج البلاغه» که به همت مدرسه علمیه الزهرا(س) ارومیه به صورت مجازی برگزار شد، با بیان این که با دانش و آگاهی است که انسان از مرگ می ترسد، اظهار داشت: علم بالاترین ثروت و جهل بزرگترین فقر است و آن کسی که از خود علم به یادگار گذاشته همیشه زنده است.
وی با بیان این که همه دانشمندان به غیر از ذات باری تعالی محتاج یادگیری و دانش هستند، افزود: سؤال باید برای رسیدن به علم و آگاهی و کشف حقیقت و حل مشکلی باشد و کسانی که غرور علمی ندارند و هر چقدر بار علمشان بیشتر باشد متواضعتر خواهند شد و این از صفات بارز علما است.
پژوهشگر نهج البلاغه تصریح کرد: در روایات بیان شده است که هر گاه خداوند بنده ای را پست شمارد او را از علم محروم می سازد و با دانش است که انسان مقام و ارزش پیدا می کند.
وی گفت: در روایتی پیامبر اسلام کسانی را که چیزی را نمی دانند و از گفتن آن خودداری میکنند، مورد سرزنش قرار داده و بیان بدون آگاهی را از خصوصیات افراد دیوانه عنوان کرده است.
علی پور با بیان این که خیلی از حکمت ها در سکوت به انسان اعطا می شود، اضافه کرد: انسانی که به دنبال علم باشد و فردی که به ثروت اندوزی روی بیاورد هرگز سیراب نخواهند شد و باید به مطالعه و علم آموزی در زندگی خود بسان غذاخوردن عادت کرده باشیم.
وی در پایان به انس روزانه با نهج البلاغه توصیه کرد و گفت: اگر روزانه ۱۰ دقیقه مطالعه نهج االبلاغه داشته باشیم می توانیم در یک سال دوبار این کتاب زندگی بخش را به طور کامل مطالعه کنیم.
انتهای خبر/
نظر شما