به گزارش خبرگزاری حوزه، زهرا سادات مؤذن طی گفتوگویی با بیان اینکه شیوع ویروس کرونا و تعطیلی کلاسهای حضوری، ظرفیت استفاده از امکانات فضای مجازی را در مباحث مربوط به تبلیغ دین و ترویج فرهنگ قرآنی بر همگان بیشتر از گذشته آشکار کرد، اظهار کرد: مرکز قرآن و حدیث کریمه اهل بیت علیهاالسلام نیز پس از انتشار کرونا در راستای انجام رسالت دینی و قرآنی خود اقدام به تقویت واحد فضای مجازی کرد.
وی افزود: در حال حاضر واحد فضای مجازی مرکز قرآن و حدیث در سه بخش آموزش آنلاین، آفلاین و ویدئو کنفرانسی و تلفنی به خواهران در سراسر کشور و حتی در عرصه بین الملل در رشتههای معارف قرآن کریم خدمات آموزشی ارائه می کند.
مسئول واحد خواهران مرکز قرآن و حدیث با بیان اینکه در بخش آنلاین و برخط مطالب و منابع آموزشی از سوی استاد به صورت آنلاین به شرکت کننده ها در دورها آموزش داده می شود، تصریح کرد: در بخش آنلاین یا برخط به جز فعالیت کلاسی در پیام رسان های داخلی ایتا و سروش برای قرآن آموزان گروه درسی تشکیل شده و قرآن آموزان به جز ساعتهای کلاس آنلاین در شبکههای پیام رسان به صورت مستقیم با استاد و دیگر قرآن آموزان در ارتباط هستند که این امر در افزایش بهره وری کلاسها و بهبود سبک زندگی بسیار مؤثر است.
مؤذن ادامه داد: در بخش آفلاین یا ویدئویی مباحث آموزشی با حضور استادان برجسته کشوری مانند حجت الاسلام و المسلمین سعیدی، فلاح زاده، قاسمی و دیگر استادان برجسته کشوری در یک استودیو ضبط شده و قرآن آموزان با شرکت در کلاسهای مختلف از این مباحث استفاده کرده و در صورت بروز اشکال به صورت شبانه روزی میتوانند از طریق گروههای کلاسی در پیام رسان های مختلف با استاد و دیگر قرآن آموزان رفع اشکال کرده و پس از رفع اشکال در آزمون های مرکز که به صورت مجازی برگزار میشود شرکت کنند.
وی با تأکید براین که بخش تلفنی شامل دوره های حفظ قرآن کریم، تثبیت، حفظ آزاد، حفظ ۴ ساله، حفظ ۶ ساله و دیگر طرح های متنوع حفظ قرآن کریم میشود و قرآن آموزان با شرکت در کلاسها به صورت تلفنی برنامه هفتگی دریافت کرده و در گروههای کلاسی که در شبکههای پیام رسان فعال است به شکل مستقیم با استاد ارتباط داشته و ضمن دریافت برنامههای آموزشی، تکالیف و وظایف کلاسی را انجام داده و برای استاد ارسال میکنند و پس از اتمام دوره به صورت آنلاین و تصویری در آزمون های دوره ها شرکت میکنند و آزمون شفاهی این دوره ها به صورت تلفنی و پس از رفع اشکال قرآن آموزان به صورت تلفنی انجام میشود و آزمون کتبی به صورت آنلاین است.
مسئول واحد خواهران مرکز قرآن و حدیث افزود: دوره های آفلاین و ویدئو کنفرانسی شامل دوره های قرائت، حفظ، مفاهیم، مفاهیم کاربردی ، مفاهیم حدیث و شیعه شناسی، مهدویت و تدبر درقرآن، تفسیر قرآن، تربیت فرزند، مداحی، کارگاه تجوید کودک و نوجوان می شود.
مؤذن با بیان اینکه دوره های مجازی آستان برای خواهران در حال حاضر جنبه بینالمللی پیدا کرده است، اظهار داشت: بانوانی از کشورهای هند، پاکستان، کشورهای اروپایی و دیگر کشورهای اسلامی و جهان در دوره ها حضور دارند و این دوره ها تأثیر گذاری بسیار مهمی بر سبک زندگی بانوان شرکت کننده و نشر معارف دینی و قرآنی در دوران محدودیتهای کرونا داشته است.
وی تصریح کرد: در مجموع تا به حال ۱۷۲۱ نفر از آموزش های مجازی این واحد بهره مند شدهاند که از این افراد ۷۲۲ نفر فارغ التحصیل شده اند.
وی با اشاره به ایدی سامانه پشتیبان واحد مجازی خواهران مرکز قرآن و حدیث ادامه داد: علاقهمندان برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانند سامانه پشتیبان به ایدی edusupport_f@ مراجعه کنند و همچنین علاقهمندان برای ثبت نام در بخش مجازی و کسب اطلاع از دوره ها میتوانند با شماره۰۲۵۳۷۱۷۵۵۰۷ تماس گیرند.
مؤذن یادآور شد: لیست دوره های آموزشی در صفحه سامانه آموزش مجازی در سایت www.qhkar بارگذاری شده و علاقهمندان از سراسر کشور و جهان میتوانند با مراجعه به این سایت در دوره ها ثبت نام کرده و اطلاعات مورد نیاز جهت ثبت نام را دریافت کنند.
نظر شما