به گزارش خبرگزاری حوزه از بوشهر، جلسه ای با موضوع پایش و ارزیابی طلاب جدیدالورود با حضور مدیر حوزه علمیه خواهران استان بوشهر و معاونین با مدیران و معاونین مدارس علمیه خواهران استان به صورت برخط (آنلاین) در مدیریت حوزه علمیه خواهران استان برگزار شد.
حجت الاسلام علی اکبر اسماعیلی در این جلسه اظهار کرد: تقریبا سه ماه از سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ گذشته است و در سال جاری طلاب به ویژه طلاب جدیدالورود با سبک آموزش جدیدی در مدارس رو به رو هستند که در سال های پیش بی سابقه بوده است.
وی گفت: یک محور اساسی در حوزه علمیه، بحث تربیت و پرورش اخلاقی طلاب است که لازم است مدیران، کارکنان و اساتید مدرسه در کنار توجه به آموزش های دروس حوزوی به تزکیه و پرورش طلاب توجه ویژه نشان دهند.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان بوشهر در ادامه با اشاره به اهمیت تزکیه و پرورش روحی طلاب خواهر، اظهار کرد: آموزشی که بدون تزکیه و پرورش باشد نه تنها برای حوزه مفید نیست بلکه چه بسا مضر نیز باشد.
وی در ادامه با اشاره به فضای بانشاط مدارس در سال های گذشته، افزود: سالهای پیش طلاب جدیدالورود با ورود به مدرسه با فضایی آکنده از تربیت دینی و اسلامی شاداب که از سوی مدیر، کادر و اساتید مدرسه ایجاد می شد رو به رو می شدند اما در سال تحصیلی جاری به دلیل محدودیت های موجود امکان ایجاد این نوع فضا وجود نداشته و در حال حاضر نیز مدارس علمیه خواهران امکان تجربه این فضای طلبگی نیست و طلاب در قالب خانواده دوران تحصیل را پشت سر می گذراند.
حجت الاسلام اسماعیلی در ادامه بیان کرد: هویت طلبگی فقط با آموزش ایجاد نمیشود، هویت طلبگی خود ما در مدرسهای که درس می خواندیم ایجاد میشد که مجموعه عوامل مختلف تاثیر گذار بود اخلاق و سعه صدر مدیر ، کادر و اساتید و دلسوزی نسبت به عمر طلبه از آن جمله است.
وی ادامه داد: گاهی اوقات در فضای طلبگی ما در قم با بینش و منش خوب طلبه میتوانستیم تشخیص دهیم این طلبه از کدام مدرسه است.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان بوشهر انس مدیر و اساتید با طلاب جدیدالورود، حفظ کرامت طلاب، پیگیری و اطلاع رسانی امور آموزشی ایشان همچنین راهنمایی و برگزاری جلسات مهارت افزایی در زمینه مطالعه و مباحثه و مدیریت زمان را از موارد لازم برشمرد.
در ادامه جلسه هر یک از مدارس به ارائه گزارش عملکرد خود در سال تحصیلی جاری پرداخته و مشکلات خود را بیان کردند.
در پایان جلسه نیز سکینه سالاری، معاون آموزش مدیریت استان، به ارائه پیشنهاداتی برای رفع مسائل آموزشی طلاب جدیدالورود پرداخت و گفت: با توجه به عدم حضور طلاب جدید الورود در مدرسه لطفاً قوانین به طور مکرر به آنها تذکر داده شود.
وی در ادامه گفت: از موارد بسیار مهمی که زیربنای حوزه به حساب میآید مباحثه است و مسئولین محترم نسبت به آموزش امر مباحثه طلاب اهتمام ویژه داشته باشند زیرا اصلیترین تفاوت تحصیل در حوزه و دانشگاه امر مباحثه است.
نظر شما