به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین رزاقی در مراسم گرامیداشت مرحوم آیت الله عبدالله نظری خادم الشریعه که از سوی آیات عظام صافی گلپایگانی، جوادی آملی، نوری همدانی و علوی گرگانی، مرکز خدمات حوزه و مجمع نمایندگان طلاب استان مازندران در مسجد امام حسن عسکری (ع) قم برگزار شد، اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب در پیام تسلیت خود فرمودند: «درگذشت عالم بزرگوار مرحوم آیت الله آقای شیخ عبدالله نظری (ره) به خاندان مکرم و ارادتمندان ایشان و به عموم مردم عزیز مازندران تسلیت عرض می کنم. ایشان از شاگردان قدیمی امام راحل بودند و سابقه مبارزاتی شان به سا های اختناق دوران طاغوت بر می گردد که محور و شمع جمع جوانان حق طلب و تشنه حقایق اسلامی در مسجد جامع ساری به شمار می رفتند و پس از انقلاب همواره پشتیبان و مروج مفاهیم انقلابی و حرکت های انقلابی بودند. از خداوند متعال رحمت و مغفرت و علو درجات برای ایشان مسألت می کنم».
وی ابراز داشت: مقام معظم رهبری در چند بُعد، شخصیت مرحوم آیت الله نظری را مورد توجه قرار دادند؛ اولین نکته در پیام ایشان، اشاره به مقام علمی آن مرحوم بوده و بیان داشتند «مرحوم آیت الله نظری» که وقتی از کلمه «آیت الله» برای ایشان استفاده کردند، نشان دهنده علمیت ایشان است.
سخنران این مراسم خاطرنشان ساخت: مقام «عالم» از مقام «علم» بالاتر است؛ عالم، امین الله فی ارضه، خلیفه الله و ورثه الانبیاء است و مرحوم آیت الله نظری خادم الشریعه این خصوصیات را داشت.
حجت الاسلام والمسلمین رزاقی تصریح کرد: بحمدالله خطه ولایت مدار مازندران مانند بخش های گوناگون این کشور همواره عالم پرور بوده و از مرحوم علامه طبرسی صاحب مجمع البیان تا مرحوم ابن شهر آشوب مازندرانی، شریف العلما، سعیدالعلما، محمدتقی آملی، آیت الله نظری خادم الشریعه و ... در این استان حضور داشتند.
وی با اشاره به این بخش از پیام رهبر انقلاب که بیان کردند: «مرحوم آیت الله نظری، شاگرد قدیمی امام راحل بود»، گفت: نقش استاد در تکون شخصیت شاگرد غیر قابل تردید است و اساتید هستند که به شاگردان هویت می دهند و مرحوم آیت الله از شاگردان قدیمی امام خمینی (ره) بود و از ایشان درس گرفت.
سخنران این مراسم اظهار داشت: بنده از سن ۱۵ سالگی در خدمت آیت الله نظری خادم الشریعه بوده و از محضر ایشان بهره بردم و توصیه ایشان این بود که «انسان خردمند و عاقل، اهل نمازشب است».
حجت الاسلام والمسلمین رزاقی ابراز داشت: «مرحوم آیت الله العظمی بروجردی (ره)، زعیم حوزه علمیه قم»، «امام راحل، بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران»، «علامه طباطبایی (ره)، مفسر قرآن کریم» و ... از اساتید مرحوم آیت الله نظری خادم الشریعه بوده و ایشان از محضر این بزرگان بهره برده است.
وی خاطرنشان ساخت: ایشان در دهه ۳۰ در قم مقدسه دارای کرسی تدریس بوده و تا اواخر عمر مبارک خود تدریس را ادامه داده و شاگردان از محضر ایشان بهره برده اند.
سخنران این مراسم تصریح کرد: نکته سوم پیام رهبر انقلاب، «مبارز دوران اختناق» بوده است؛ ایشان اهل مبارزه بود و درس مبارزه را از مرحوم پدر خود که از علمای نجف بود، فرا گرفت و بینانگذار جمهوری اسلامی ایران را به همگان معرفی می کرد و پیام امام راحل را به مردم می رساند و متقابلا وفاداری و بیعت آن خطه ولایتمدار را نیز به امام راحل می رساند.
حجت الاسلام والمسلمین رزاقی بیان داشت: ایشان ۱۲ روز همراه با امام راحل در نوفل لوشاتو فرانسه حضور داشت و به همراه امام خمینی(ره) در پرواز انقلاب در دوازدهم بهمن وارد ایران اسلامی شد و پس از آن نیز همراه با امام راحل و همراه با رهبر معظم انقلاب بود.
وی اظهار داشت: آن مرحوم بیان می کردند: ارادت من به رهبری، ارادتی استدلالی است, نه احساسی؛ مرحوم آیت الله نظری خادم الشریعه از روی باور و اعتقاد، رهبر انقلاب را پذیرفته و همراهی کردند.
سخنران این مراسم ابراز داشت: بُعد دیگر پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب «محور و شمع جمع جوانان حق طلب و تشنه حقایق اسلامی» بود که تعبیری بسیار زیبا بوده و نشانگر زحمات و تلاش های آن مرحوم بوده است.
حجت الاسلام والمسلمین رزاقی خاطرنشان ساخت: مرحوم آیت الله نظری جوانانی را تربیت کرد که بعد از آن زمان و تا به امروز بسیاری از آنان جزو مدیران لایق این کشورند و در آموزش و پرورش، شورای نگهبان، قوه قضائیه و ... حضور دارند.
وی تصریح کرد: «پشتیبان انقلاب و مروج مفاهیم انقلابی» تعبیر دیگر مقام معظم رهبری در پیام تسلیت خود بوده است که تعبیر بسیار بالایی است؛ جایگاه تبلیغ، جایگاهی بزرگ است و طلاب و فضلا باید به این مسئله توجه ویژه داشته باشند.
سخنران این مراسم بیان داشت: ایشان دارای ذهنی خلاق، بیانی شیوا و تیزبینی بالایی بود که همگان را به خود جذب می کرد و در حال حاضر، جلد اول منبرهای ایشان به نام «کیمیای نظر» منتشر شده است.
حجت الاسلام والمسلمین رزاقی اظهار داشت: ایشان فقط با تبلیغ بیانی مروج و پشتیبان انقلاب نبود؛ بلکه از نظر «عمل» نیز الگو بوده اند؛ ساده زیستی، قناعت در زندگی، مردم داری از اول صبح تا آخر شب، ملجأ و مأوا بودن مردم و ... از خصوصیات بارز مرحوم آیت الله نظری خادم الشریعه بوده است.
وی ابراز داشت: باید از خانواده و همسر ایشان هم تقدیر و تشکر کرد که همواره همراه و پشتیبان ایشان بوده و در سختی ها و هجرت ها ایشان را تنها نگذاشتند.
سخنران این مراسم خاطرنشان ساخت: ایشان دهه غدیر را در مازندران بنیانگذاری کرده و بحمدالله امروز در کشور و جهان گسترش پیدا کرده است.
نظر شما