حجت الاسلام مهدی محمدی فر در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در کرمانشاه، بیان کرد: با توجه به رصدهای انجام شده در مدارس علمیه، بطور کلی در زمینه مباحث قرآنی، باید برنامه ای بصورت جدی ، هدفمند و کارآمد، داشته باشیم.
معاون تهذیب حوزه علمیه کرمانشاه افزود: با توجه به تصمیمات شورای قرآنی استان، مصوب شد قبل از اینکه برنامه ای در خصوص مباحث قرآنی نوشته شود، لازم است نسبت به وضعیت قرآنی مدارس علمیه، شناسایی ظرفیت ها، ضعف و قوت ها را رصد کنیم.
حجت الاسلام محمدی فر بیان کرد: در راستای اجرای برنامه های قرآنی، رزمایشی در قالب پایش وضعیت قرآنی طلاب، بصورت متمرکز و استانی و توسط یک گروه مصاحبه کننده واحد، انجام گردید.
معاون تهذیب حوزه علمیه کرمانشاه اظهار داشت: طلاب را در دو مرحله روخوانی و روانخوانی و تجوید الصلاه ، مورد ارزیابی قرار دادیم که ظرفیتهای قرآنی هم در سطوح مختلف شناسایی و نتیجه را به مدیران مدارس اعلام، تا جهت ارتقاء سطح قرآنی افراد ضعیف و متوسط، کارگاه هایی را برگزار کنند.
حجت الاسلام محمدی خاطر نشان کرد: ضمنا طلابی که از لحاظ تجویدی و زیبا خوانی مناسب ارزیابی شده باشند، در دوره تربیت مربی قرآن که در ترم دوم انجام خواهد شد، حضور خواهند یافت.
وی در پایان گفت: امید است با انجام طرح پایش و برگزاری کارگاه های مناسب، وضعیت قرآنی مدارس علمیه بهتر از قبل گردد و از همین ظرفیت اساتید خوبی تربیت و شاهد رشد معنوی طلاب باشیم.
نظر شما