سه‌شنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۸
ارائه محتوای غنی و به‌روز دینی در فضای مجازی

نماینده ولی فقیه در استان اصفهان با اشاره به فعالیت‌های مبلغان دینی در فضای مجازی، گفت: لازم است محتوای غنی، صحیح و به‌روز با استفاده از ظرفیت فضای مجازی در اختیار مردم قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری «حوزه» از اصفهان، به نقل از دفتر امام جمعه، آیت‌الله سید یوسف طباطبایی نژاد در نشست هم اندیشی توسعه اپلیکیشن آنلاین محتوای تبلیغی روزبرگ، اظهار داشت: امام رضا(علیه‌السلام) می‌فرماید خدا رحمت کند کسی را که امر ما را احیاء کند. هنگامی که از آن حضرت سؤال شد چگونه؟ ایشان فرمودند کسانی که علوم ما را می‌آموزند و به مردم یاد می‌دهند؛ اگر مردم زیبایی سخنان ما را ببینند به آن عمل می‌کنند.

وی با اشاره به اهمیت تبلیغ، افزود: خوشبختانه مجموعه دفتر تبلیغات اسلامی فعالیت‌های خوبی را در فضای مجازی دنبال می‌کند و لازم است محتوای غنی، صحیح و به‌روز با استفاده از ظرفیت فضای مجازی در اختیار مبلغان دینی قرار گیرد و زمینه‌ای فراهم شود تا فعالیت آنان در فضای مجازی برای تبیین معارف دینی و بیان احکام اسلامی بیش‌تر شود.

نماینده ولی فقیه در استان اصفهان اضافه کرد: البته تبلیغ دین و معارف اسلامی تنها توسط طلاب و مبلغان انجام نمی‌شود، بلکه هر کس، به هر شکلی بتواند مسائل دینی، احکام اسلامی، دستورات الهی و سیاست‌های دین و دنیا را برای مردم توضیح بدهد در تبلیغ دین و احیاء امر اهل‌بیت(علیهم‌السلام) سهیم است.

وی گفت: تلاش شود تا روایات به دقت بررسی شده و مطالب متقن و کاربردی به طلاب ارائه شود، همچنین با توجه به تلاش‌های دشمنان اسلام برای ناامید کردن مردم و القاء ناکارآمدی نظام اسلامی، سعی کنید دستاوردهای نظام اسلامی برای مردم تبیین شود.

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی شعبه اصفهان نیز در این دیدار با ارائه گزارشی از مراحل تولید نرم‌افزار آنلاین محتوای تبلیغی روزبرگ اظهار داشت: در گذشته، کتاب‌هایی با عنوان «ره‌توشه» در اختیار مبلغان قرار می‌گرفت اما در حال حاضر نرم‌افزار ویژه‌ای برای گوشی‌های تلفن همراه توسط دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان تولید شده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد قطبی با اشاره به استقبال طلاب از این نرم‌افزار در سراسر کشور، افزود: مطالب و مواردی که طلاب نیاز دارند از جمله احکام، شبهات اعتقادی، کارآمدی نظام، اندیشه سیاسی، خانواده و غیره بر اساس مناسبت‌های مختلف در این نرم‌افزار ارائه شده است.

وی گفت: حدود ۴۵۰ مناسبت در طول سال وجود دارد که بر اساس این مناسبت‌ها حدود ۴ هزار و ۸۰۰ فیش در نرم‌افزار ارائه شده است، البته این فیش‌ها در حال افزایش است و تلاش شده محتوای منضبط و مستند به طلاب و مبلغان ارائه شود.

رئیس دفتر تبلیغات اسلامیشعبه اصفهان بیان کرد: در قسمت صوت و تصویر، بخشی با عنوان مدرسه صوتی و تصویری شامل ۱۲۰۰ فایل آموزشی در نظر گرفته شده است.

وی گفت: میدان تبلیغ برای مبلغان دینی تغییر کرده و آنان می‌توانند با بهره‌گیری از این نرم‌افزار در مسیر تبلیغ خود، به درستی گام بردارند، همچنین در ماه مبارک رمضان نیز اعزام مبلغ به صورت حضوری و فعالیت در فضای مجازی را دنبال می‌کنیم.

انتهای پیام

اخبار مرتبط

  • فضای مجازی خوبش هم بده

    فضای مجازی خوبش هم بده

    حوزه/ حتی حرف‌های خوب در فضای مجازی هم لزوما رشد دهنده نبوده و این فضا بستر مناسبی برای تربیت انسان‌ها نیست. حجم سخنان مفید و خوب در این فضا به حدی است…

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha