به گزارش خبرگزاری «حوزه» از اصفهان، به نقل از روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه اصفهان، حجتالاسلام رحمتالله اروجی در دیدار با مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان با بیان اینکه باید توجه داشت که تربیت حافظان قرآن نیازمند آئیننامه و ویژگی های خاصی است، اظهار داشت: در این زمینه باید آمارها واقعیتر باشد و با همت بیشتری این امر دنبال شود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اصفهان در ادامه با بیان اینکه یکی از نیازهای مبرم جامعه قرآنی و به ویژه اتحادیه موسسات قرآنی ایجاد محل درآمد پایدار برای این اتحادیه است، ابراز کرد: در حال حاضر این اتحادیه در تامین نیازهای جاری و پرداخت حداقل حقوق کارکنان این مرکز دچار چالش هستند.
وی با بیان اینکه چنانچه موقوفهای در اختیار جامعه قرآنی باشد در اختیار موسسات قرآنی قرار گیرد، می توان به بازدهی خوب این موقوفه نیز کمک کرد، افزود: درخواست داریم در این زمینه اوقاف اصفهان همکاری ویژهای داشته باشد.
حجتالاسلام اروجی با بیان اینکه موسسات قرآن و عترت شناسه ملی دارند، اضافه کرد: این موسسات ثبت روزنامهای شده و از جایگاه ویژه ای برخوردار هستند و از این رو درگیر مالیات هستند که این امر مشکلی برای این موسسات است.
وی با اشاره به اینکه باید موسسات قرآنی با مجمع نمایندگان استان اصفهان در مجلس برای حذف مالیات موسسات قرآنی رایزنی کنند، ادامه داد: این امر باید یکبار برای همیشه حل شود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اصفهان با بیان اینکه شورای عالی توسعه فعالیتهای قرآنی استانها راهاندازی شده است، گفت: نماینده ولی فقیه رئیس، استاندار نائب رئیس و اداره ارشاد دبیر این شورای عالی است و این امر ساماندهی خوبی را برای فعالیتهای قرآنی ایجاد کرد.
وی با بیان اینکه به دنبال راهاندازی دفاتر شهرستانی این شورا در شهرستانهای استان هستیم، ادامه داد: متاسفانه این امر اجرایی نشده است همچون دیگر فعالیتهایی که در زمینه مصوبات شورای فرهنگ عمومی استان مسکوت مانده است.
حجتالاسلام اروجی با بیان اینکه شورای فرهنگ عمومی استان قصه پرغصهای دارد، گفت: مدیران کل ارشاد در این زمینه در دو دوره اخیر همکاری ویژه ای نداشتند اما در دوره مدیریت جدید برنامهریزی خوبی در دستور کار قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۰ کمیته تخصصی در شورای فرهنگ عمومی استان اصفهان تشکیل شده است، ادامه داد: در این زمینه کمیته قرآن و عترت با مدیریت ارشاد نیز در این شورا تشکیل شده است و همه تصمیمات جامعه قرآنی در این کمیته اتخاذ میشود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اصفهان با بیان اینکه ضروری است اتاق فکری متشکل از نخبگان قرآنی در استان اصفهان ایجاد شود، گفت: از سویی نیز باید اتاق وضعیت شکل بگیرد و فعالیتهای قرآنی استان در سطح آموزش و پرورش، حوزه، مساجد و هیئات مذهبی رصد کند و دستور کاری را برای فعالان و مسئولان حوزه قرآنی تعریف کند.
وی افزود: در استان اصفهان ظرفیتهای خوبی برای آموزش قرآن وجود دارد که باید این ظرفیتها به کار گرفته شود تا اصفهان در زمینه قرآنی نیز سرآمد باشد.
انتهای پیام