به گزارش خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام والمسلمین حبیبالله فرحزاد در ششمین ویژه برنامه «تسبیح سحر» که از جوار آستان مقدس امامزاده سید علی(ع) به صورت زنده روی آنتن سیمای مرکز قم رفت اظهار کرد: ماه رمضان به سرعت میگذرد و این نعمت هم تمام میشود البته این نشانهای از گذر سریع عمر آدمی است، عمری که سرمایه این دنیا بوده و میتوانیم با بهرهگیری صحیح از آن، به کمال و سعادت دست یابیم.
وی افزود: هیچ کس از زمان مرگ خود خبر ندارد بنابراین باید از هر لحظه عمر خود بهره ببرد و اجازه ندهد این سرمایه به سادگی از دست برود.
این کارشناس معارفی با بیان اینکه توبه موجب جبران گذشته میشود گفت: با این حال کسی آینده را برای انسان تضمین نکرده بنابراین بعد از توبه باید درصدد دوری از معاصی و گناهان برآییم و بار دیگر دچار خسران و زیان نشویم.
وی ادامه داد: هر خیر و شری ولو به اندازه ذرهای باشد در آن جهان به انسان نشان داده میشود حتی اگر در حد یک نیت باشد.
حجتالاسلام والمسلمین فرحزاد با بیان اینکه هیچ عملی بدون پاسخ نمیماند خاطرنشان کرد: باید از خداوند بخواهیم توفیق آباد کردن دنیا و آخرت را در ماه رمضان به ما بدهد و بتوانیم از این فرصت، نهایت بهرهبرداری را داشته باشیم.
این کارشناس مذهبی گفت: بر اساس روایات، تمام لحظههای ماه رمضان افضل بر دیگر روزها و ساعات هستند به طوری که قرائت یک آیه از قرآن در این ماه ثوابی معادل یک ختم قرآن دارد.
وی با اشاره به سیره امام خمینی(ره) در ماه رمضان عنوان کرد: ایشان خودشان را در ماه رمضان وقف قرآن میکردند و برای خودسازی و تهذیب نفس وقت بسیار میگذاشتند؛ سایر بزرگان ما هم اینگونه بودند و برای ماه رمضان حساب ویژهای باز میکردند.
حجتالاسلام والمسلمین فرحزاد با بیان اینکه امام مجتبی(ع) در روایتی میفرمایند انسان باید هر لحظه خود را در حال وداع با دنیا ببیند گویی که لحظه بعد زنده نخواهد بود گفت: این امر نشاندهنده ناپایداری دنیاست، اینکه آدمی باید هر لحظه را قدر بداند و برای آخرت تلاش کند.
این کارشناس معارفی خاطرنشان کرد: مهمترین کار در ماه رمضان این است که آدمی تمرین تقوا کند و از آزار و اذیت رساندن به دیگران بپرهیزد البته این کار سبب میشود انسان در طول سال هم چنین کارهایی را انجام دهد زیرا فلسفه ماه رمضان، فرصتی برای تمرین غلبه بر هوای نفس است.
انتهای پیام
نظر شما