دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳ |۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 4, 2024
قرآن

حوزه/مدیر مدرسه علمیه فاطمیه یاسوج گفت: از سال ۸۲ تاکنون افزون بر ۵۰۰ حافظ کل قرآن کریم در سطح استان تربیت شد.

عشرت کریمی‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه در پاسخ به ثبت‌نام بانوان در مدرسه علمیه فاطمیه یاسوج گفت: علی‌رغم شیوع کرونا استقبال بانوان و ثبت‌نام برای تحصیل در حوزه علمیه خوب بوده، گرچه انتظار می‌رود استقبال بیشتری هم صورت گیرد.

مدیر مدرسه علمیه فاطمیه یاسوج بیان کرد: قبل از شیوع بیماری کرونا تبلیغ برای آشنایی بیشتر به صورت چهره به چهره انجام می‌شد و  با حضور در مدارس دانش‌آموزان بیشتر با حوزه آشنا می‌شدند اما در حال حاضر بیماری کرونا شرایط عوض شده است.

وی با اشاره به آینده و وضعیت شغلی دانش آموختگان حوزوی، گفت: حوزه علمیه فاطمیه یاسوج از سال ۷۳ تاسیس و تاکنون ۳۰۰ دانش‌آموخته سطح دو معادل کارشناسی داشته که برخی از این افراد جذب آموزش و پرورش، سپاه، بسیج و موسسات جامعه‌القرآن شدند، بیش از ۵۰ نفر از شاغلین جامعه‌القرآن طلاب‌ حوزه علمیه هستند.

کریمی‌نژاد با بیان اینکه نزدیک به ۷۰ نفر از طلاب حوزه علمیه در سطوح سه و چهار حوزه معادل کارشناسی ارشد و دکترا در حال تحصیل هستند، گفت: برخی از طلاب حوزه به تدریس در مدارس و دانشگاه‌ها مشغول شدند.

مدیر مدرسه علمیه فاطمیه یاسوج با بیان اینکه ثبت‌نام حوزه علمیه تا پایان اردیبهشت ماه ادامه دارد، گفت: علاوه بر رشته‌های فقه، اصول و کلام رشته‌های کاربردی دیگری مانند تفسیر علوم قرآنی، رشته‌های مشاوره‌ای، تربیت کودک دینی، اخلاق اسلامی و مباحث زنان به حوزه علمیه افزوده شده است.

وی با بیان اینکه جامعه در حال حاضر به چنین رشته‌هایی نیاز دارد، خاطرنشان کرد: یکی از خروجی‌های حوزه، خانم جبارکیش مدیر جامعةالقرآن است، وی از سال ۸۲ فعالیت خود را آغاز کرد و در حال حاضر ۲۵ واحد قرآنی( خردسال،  بزرگسال، مدارس پسرانه و دخترانه) را از لیکک تا لوداب افتتاح کرده و از وی به عنوان چهره ماندگار قرآنی در تهران تجلیل شد .

کریمی‌نژاد با اشاره به فعالیت جامعه القرآن و خانم جبارکیش گفت: به جرأت می‌توان گفت تا سال ۸۲ یک حافظ کل قرآن در استان نداشتیم، اما با فعالیت‌های صورت گرفته بالغ بر ۵۰۰ حافظ کل در استان تربیت شده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha