به گزارش خبرگزاری «حوزه» از شیراز، در جلسه جلسه ستاد حوزوی بحران استان فارس که پنچشنبه ۲۱ مرداد با حضور نمایندگان دفتر اجتماعی و سیاسی حوزه های علمیه، در شیراز برگزار شد، فعالیت های جهادی طلاب و روحانیون در ایام کرونا مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
حجت الاسلام والمسلمین محمد استوار میمندی، در این جلسه با اشاره به این که روحیه کنونی مردم با اوایل شیوع کرونا متفاوت شده است، گفت: در گذشته اموات کرونایی در غربت دفن می شدند و لازم بود اقوام و بستگان نیز از لحاظ روحی روانی بازسازی شوند، لذا طلاب در آرامش بخشی آنان فعالیت های موثری ارائه دادند.
مدیر حوزه علمیه استان فارس ادامه داد: شرایط بحرانی زمینه ای را ایجاد می کند که طلاب و روحانیون به خدمات اجتماعی بپردازند، اظهار کرد: در طول قرن ها علما در کنار مردم بوده اند و امروز بار دیگر این پیوند بیشتر برقرار شد؛ الحمدلله در این شرایط طلاب و روحانیون جهادی در عرصه های مختلف وارد میدان شده و خدمات ارائه می دهند.
وحدتی آراسته: طلاب جهادی از ناملایمات دلخور نشوند
حجت الاسلام بهمن وحدتی آراسته، مدیر خدمات اجتماعی پیشگیری و درمان آسیب ها دفتر اجتماعی و سیاسی حوزه های علمیه هم در ادامه این جلسه با تصریح این که طلاب و گروه های جهادی به صورت منسجم عمل کنند، اظهار کرد: شاید طلاب جهادی در حین انجام خدمت با ناملایمتی هایی رو برو شوند، اما نباید در روحیه آنان تاثیر بگذارد.
وی خاطرنشان کرد: طلاب جهادی علاوه بر اینکه در بیمارستان ها و آرامستان ها حضور می یابند، در پیشگیری از شیوع بیماری کرونا هم فعال باشند؛ حضور در بیمارستان ها یک بخش از جنگ با کروناست و بخش دیگر حضور در میدان پیشگیری از این بیماری است.
حجت الاسلام وحدتی آراسته بیان کرد: مشارکت در اجرای طرح شهید سلیمانی، سرکشی از خانواده های اموات کرونایی و ارائه خدمات مشاوره ای در دستور کار قرار گیرد.
وی خواستار حمایت آموزشی از طلاب جهادی شد و بر ضرورت برگزاری مستمر جلسات ستاد حوزوی بحران، استفاده از کارشناسان مشاوره و روانشناس و توسعه فعالیت های جهادی تاکید کرد..
فعالیت ۷۴ گروه جهادی در استان فارس
حجت الاسلام مجید ایمنی، مسئول قرارگاه جهادی طلاب حوزه علمیه فارس نیز در این جلسه اظهار کرد: در حال حاضر ۷۴ گروه جهادی به صورت منسجم به فعالیت های جهادی در سطح استان می پردازند.
نظر شما