چهارشنبه ۶ تیر ۱۴۰۳ |۱۹ ذیحجهٔ ۱۴۴۵ | Jun 26, 2024
امدادگران حوزوی در خط مقدم نبرد با کرونا

حوزه/ دکتر قنواتی، با بیان اینکه آمار مبتلایان بستری در بیمارستان رازی اهواز به یک‌سوم کاهش یافته است، گفت: در زمان بروز پیک‌پنجم کرونا بیمارستان رازی اهواز از نظر استوک دارویی و تجهیزات در وضعیت خوبی قرار داشت و با وجود یک هزار و ۲۰۰ مراجعه کننده در روز با کمبود دارو مواجه نشدیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در اهواز، دکتر ماندانا قنواتی، شامگاه شنبه در برنامه تلویزیونی سلامت خونه، اظهار داشت: در حال حاضر در بیمارستان رازی اهواز ۴۰ تخت خالی وجود دارد ضمن اینکه از اواخر هفته گذشته تا امروز آمار تریاژ در این بیمارستان به یک‌سوم کاهش یافته است.

وی افزود: در زمان بروز پیک‌پنجم کرونا بیمارستان رازی اهواز از نظر استوک دارویی و تجهیزات در وضعیت خوبی قرار داشت و با وجود یک هزار و ۲۰۰ مراجعه کننده در روز با کمبود دارو مواجه نشدیم.

قنواتی با اشاره به بالا بودن آمار مراجعه‌کنندگان و بیماران بدحال در سوش دلتا گفت: در مدت یک ماه و نیم ۴۰ تخت جنرال و ویژه به بیمارستان رازی اهواز اضافه شد اما جوابگو نبود و با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی اهواز و ستاد رها، بیمارستان‌های گلستان، امام، امیرالمؤمنین، فاطمه الزهرا و سینا نیز به عنوان بیمارستان‌های معین تعیین شدند.

رئیس بیمارستان رازی اهواز ادامه داد: در پیک‌های قبلی زنان باردار کمتر درگیر کرونا می‌شدند و یک‌پنجم بیماران بستری را این گروه تشکیل می‌دادند اما  در سوش دلتا آمار زنان باردار بدحال مبتلا به کرونا افزایش یافت به‌گونه‌ای که اوایل مردادماه از ۲۱۰ بیمار بستری در این بیمارستان تعداد ۸۰ بیمار زنان باردار بودند.

یک‌چهارم بیماران بستری بیمارستان رازی اهواز زنان باردار هستند

وی بیان کرد: با شیب نزولی کرونا از ۲ هفته گذشته، تعداد زنان باردار مبتلا به کرونا نیز رو به کاهش است اما محسوس نیست و در حال حاضر یک‌چهارم بیماران بستری در بیمارستان رازی اهواز را زنان باردار تشکیل می‌دهند.

قنواتی در ادامه توصیه کرد: برای پیشگیری از کرونا سه‌گام اساسی ماسک زدن، پرهیز از دورهمی، رعایت فاصله اجتماعی به همراه واکسیناسیون باعث کاهش ابتلا به کرونا می‌شود؛ واکسیناسیون در کاهش شدت بیماری و خطر مرگ‌ومیر مؤثر است.

رئیس بیمارستان رازی اهواز اضافه کرد: مراجعه به‌موقع بیماران کرونایی در زمان طلایی عامل نجات جان آن‌ها است تا طبق پروتکل‌ها، درمان را آغاز کنند.

وی از مردم خواست به پزشک خود اعتماد کنند و سی‌تی‌اسکن زودهنگام انجام ندهند. اما تنگی نفس شدید، درد قفسه سینه، تهوع، استفراغ، ضعف و بی‌حالی و سرفه‌های شدید در ۴۸ ساعت، زنگ خطر درگیری ریه است و باید سی‌تی‌اسکن انجام شود.

قنواتی در پایان بیان کرد: در زمان ابتلا به ویروس دلتا در ابتدا ناگهان علائم بهبودی بروز می‌کند اما گول زننده است در نتیجه مردم با تصور بهبودی کامل به پزشک مراجعه نمی‌کنند که باعث درگیری شدید ریه و سخت شدن درمان می‌شود.

انتهای پیام./

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha