به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» از قزوین، حجت الاسلام سید رضا موسوی شالی، ظهر امروز در جمع مدیران مدارس علمیه استان قزوین گفت: نقش امامان محله برای رفع آسیبهای اجتماعی، عدالت ورزی، حفظ کرامت انسانی و ارتقای پیوندهای اجتماعی در جامعه است که خوشبختانه توانستند در این مدت کوتاه فعالیتهای مختلف و ماندگاری در مناطق مختلف استان قزوین داشته باشند که جای تقدیر است.
وی ادامه داد: امامان محله در مناطق محروم با دستگاههای اجرایی مرتبط ارتباط برقرار کرده و برای رفع مشکلات مردم منطقه اقدام میکنند.
استاد حوزه علمیه قزوین به کارکردها و ظرفیتهای مساجد پرداخت و بیان کرد: مساجد نباید به صورت منفعلانه عمل کنند، بلکه باید به صورت فعال، مرکز و پایگاه فعالیتهای اجتماعی و مذهبی باشند.
وی ادامه داد: فعالیتهای تربیتی، آموزشی و فرهنگی میتواند در بستر و جایگاه مسجد شکل بگیرد و مسجد در حقیقت سکویی برای ارتقاء این فعالیتها و از جهتی مایه وحدت اجتماعی و ترویج و تقویت فرهنگ دینی است.
حجت الاسلام موسوی عنوان کرد: امام محله به عنوان مهمترین رکن باید از مسجد برای انجام این فعالیتها در محله استفاده کند و فعالیتها را به تمام محله تسری بدهد.
حجت الاسلام موسوی بیان کرد: طلاب حوزه علمیه امروز میتوانند حلقه واسطه بین مردم و نهادهای مختلف حاکمیتی باشند؛ و نمیخواهیم که این فرد تمام مشکلات منطقه و یا محله خود را برطرف نماید، بلکه صرفاً میخواهیم مشکلات محدوده خود را حل نماید.
مدیر مرکز رسیدگی به امور مساجد استان قزوین گفت: برای شناسایی و رفع آسیبهای اجتماعی در استان نیازمند یک نقشه تبلیغی هستیم تا از طریق آن، برنامه هدفمند و موثری را برای امور فرهنگی و مساجد برنامه ریزی نماییم.
انتهای پیام /
نظر شما