معصومه ظهیری در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه، با اشاره به حضور موکب مردمی بانوان فاطمی (س) در پیاده روی اربعین و برنامه های معارفی آن، اربعین حسینی(ع) را میراث ارزشمند اهلبیت(ع) برشمرد و اظهار کرد: برای هیچ یک از ائمه معصومین(ع) حتی پیغمبر بزرگ اسلام(ص) زیارت اربعین و چله گرفتن وارد نشده است، ولی زیارت اربعین امام حسین(ع) از سوی اهلبیت(ع) بارها مورد توصیه قرار گرفته است.
وی ادامه داد: آثار قیام امام حسین(ع) تا روز قیامت جاری است و تا زمان ظهور صاحبالزمان(عج) باید این آثار به خوبی حفظ شود.
معاون فرهنگی تبلیغی حوزههای علمیه خواهران اضافه کرد: اربعین امام حسین(ع) اختصاص به روز خاصی ندارد، بلکه جریانی سراسر ظلمستیزانه است که تا قیامت در حال جوشش خواهد بود.
ظهیری با بیان اینکه اربعین امام حسین(ع) به حفظ شعائر شیعه کمک بسیار پررنگی میکند افزود: البته اربعین اختصاص به شیعیان ندارد، بلکه تمام آزادگان جهان و به ویژه مسلمانان را به سمت نوعی سیستم حکمرانی بر پایه مردممداری فرا میخواند.
وی تشریح کرد: اربعین اباعبدالله(ع) با حفظ شعائر شیعی، نشر پیام ارزشی قیام کربلا، استمرار حرکت زینبی(س) و حسینی(ع) اختصاص به جنس، سن، جغرافیا و ملیت خاصی ندارد.
معاون فرهنگی تبلیغی حوزههای علمیه خواهران بیان کرد: اداره مراسم اربعین امام حسین(ع) و خدمت به زائران اربعین بر عهده شیعیان است ولی این واقعه بزرگ دینی اختصاص به شیعیان ندارد و هر ساله در پیادهروی بزرگ اربعین همه مردم از سراسر جهان و پیروان ادیان و مکتبهای مختلف دینی از جمله اهل تسنن و مسیحیان نیز حضور پیدا میکنند.
ظهیری ادامه داد: در پیادهروی بزرگ اربعین همه به یک نام مشترک با عنوان «زائر اباعبدالله» میرسند و با این نام شناخته و خطاب میشوند.
وی تشریح کرد: هر فرد از هر قاره، منطقه، کشور و پیرو هر دینی که باشد در پیادهروی بزرگ اربعین به دریای بزرگ فرهنگ و محبت حسینی(ع) پیوند میخورد و نجات هر فرد در مرام و مسیر حسینی(ع) رقم میخورد.
معاون فرهنگی تبلیغی حوزههای علمیه خواهران عنوان کرد: نقش زنان در پیادهروی بزرگ اربعین در دو بخش تعریف میشود که نخست زنده نگه داشتن شعائر الهی و ابراز محبت در وادی معرفت امام حسین(ع) است و دوم خدمترسانی به زائران اربعین.
انتهای پیام۳۱۳/۶۳
نظر شما