دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳ |۲۳ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 25, 2024
کتابی

سرپرست دانشگاه کاشان گفت: دانشگاه باید اتاق فکر نظام جمهوری اسلامی باشد و نباید خود را از مسایل کشور، مردم و جامعه منفک و جدا کند، بلکه باید سازو کارهایی را برای حل مسائل از جمله مقابله با تحریم ها و دیپلماسی علمی ارائه دهد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در کاشان دکتر عباس کتابی، امروز در جمع اساتید و کارکنان دانشگاه کاشان در جوار گلزار شهدای گمنام، دانشگاه را محلی برای تربیت و پروش نیروهای فعال و پویا و خلاق عنوان کرد و گفت: فضای دانشگاه باید بانشاط و پویا باشد و از ظرفیت های تمامی کارکنان برای ارتقاء و توسعه دانشگاه استفاده کنیم.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاهیان باید چالش ها و نیازهای جامعه و منطقه فرهنگی کاشان را بسنجند و در راستای رفع نیازها تلاش نمایند و طرح های کاربردی ارائه دهند.

سرپرست دانشگاه کاشان، ارتقاء رفتار اجتماعی و فرهنگی کارکنان را مورد تاکید قرار داد و اظهار کرد: دانشگاه باید در راستای چارچوب اهداف نظام جمهوری اسلامی حرکت کند.

وی، توانمندی و اعتقاد به نظام جمهوری اسلامی را از شاخص ها و ویژگیهای مدیران  این دوره عنوان کرد و افزود: خوشبختانه در دولت جدید با روی کارآمدن دولت انقلابی، توانمند و فعال، عرصه خدمت رسانی برای مردم و جامعه فراهم شده است.

کتابی، به ظرفیت ها و پتانسیل های خوب دانشگاه کاشان اشاره کرد و افزود: اگر دانشگاه می خواهد موفق باشد باید از همه ظرفیت ها استفاده شود و محیط دانشگاه باید حرفه ای و کارآ و از سیاسی کاری وفعالیت های افراطی حزبی  به دور باشد.

سرپرست دانشگاه کاشان، پیروی از منویات و تاکیدات رهبر معظم انقلاب را  ملاک موفقیت در امور دانست و افزود: طبق رهنمودهای معظم له ،  دانشگاه باید انقلابی باشد و سعی شود فضای گفتمان را برای جوانان انقلابی در دانشگاه فراهم کرد.

وی، درگیر شدن با مسایل کشوررا از دیگر تاکیدات رهبری  برای دانشگاه ها عنوان کرد و افزود: دانشگاه نباید خود را از مسایل کشور، مردم و جامعه منفک و جدا کند، بلکه باید سازو کارهایی را برای حل مسائل از جمله مقابله با تحریم ها و دیپلماسی علمی ارائه دهد.

کتابی، با بیان اینکه تقویت فرهنگی و اخلاقی و هویت دانشگاه و تحول مستمر و دائمی در محیط دانشگاه از دیگر ملزومات و تاکیدات رهبر معظم انقلاب برای دانشگاه هاست خاطر نشان کرد: دانشگاه باید محیط خلاق، پویا، نوآور و در حال یادگیری باشد.

وی، در پایان پژوه محوری ماموریت گرایی و ارتقاء مهارت دانشجویان را مورد تاکید قرار داد و اظهار کرد: دانشگاه با پذیرفتن انتقادها، باید محلی برای افزایش امید و نشاط و شادابی و تجارب آرا و افکار و اندیشه فکری مجموعه کارکنان دانشگاه باشد.

 انتهای پیام./

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha