دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳ |۲۳ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 25, 2024
حجت‌الاسلام علی جعفری

حوزه/ حجت الاسلام جعفری گفت: با توجه به ظرفیت های مبلیغین، همکاری روحانیت با کمیته امداد امام خمینی(ره) در موضوع مددکاری ضروری است.

به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، حجت الاسلام علی جعفری، معاون فرهنگی کمیته امداد امام خمینی(ره) در جمع راهیاران منطقه ای و استانی بنیاد هدایت، در نشست هم اندیشی شهید لندی، همکاری مبلغین با کمیته امداد را ضروری دانست و گفت: این نهاد در حال حاضر با بحران مددکاری مواجه است و این همکاری با توجه به ظرفیت موجود در روحانیت باید محقق شود.

معاون فرهنگی کمیته امداد امام خمینی(ره) بیان کرد: مددکاری تلفنی برای ارائه خدمات مشاوره ای و مددکاری به کودکان و نوجوانان و بانوان تحت پوشش به صورت تلفنی راه اندازی شده است که لازم است از ظرفیت روحانیت در این خصوص استفاده شود.

وی اظهار کرد: در کل کشور قریب به ۷ هزار مبلغ داریم که در صورت به کارگیری این ظرفیت، این افراد می توانند بیش از ۲۰ هزار روستا را برای ارائه خدمات مددکاری تحت پوشش قرار دهند.

حجت الاسلام جعفری بیان کرد: تعاملات مبلغین سازمان تبلیغات با کمیته امداد نسبت به دیگر نهادهای تبلیغی شریط بهتری دارد چراکه ذهنیت همگراتری بین طرفین وجود دارد.

معاون فرهنگی کمیته امداد امام خمینی(ره) با اشاره تهیه ۱۰۰ کولر توسط یکی از روحانیون برای نیازمندان گفت: این یک مهارت است که شخصی در مدت کوتاهی بتواند ۱۰۰ کولر از خیرین بگیرد و به نیازمندان هدیه کند؛ در کمیته امداد فرد باید ۲۰ سال کارکند تا به این حد از توان برسد. کار این دست افراد به حساب دین و انقلاب ریخته می شود و ارزشمند است.

وی ابراز کرد: وارد شدن روحانیت به مددکاری اجتماعی از اهدافی است که ما دنبال می کنیم که نمونه آن طرح هم‌نفس است؛ در این طرح تلاش کردیم محور را همسران امام قرار دهیم که کمک کنند تا ارتباطات مبلغ با خانواده ها تسهیل شود و حاشیه های این ارتباط برطرف شود.

حجت الاسلام جعفری گفت: شناسایی خانواده های روحانیون با استعداد در بحث مددکاری یکی از اهداف طرح هم نفس است و در کنار این به دنبال تجربه نگاری فعالیت های این خانواده ها هستیم.

معاون فرهنگی کمیته امداد بر ضرورت راه اندازی پویشی برای جمع آوری خاطرات روحانیون مبلغ تأکید کرد و افزود: باید ایده ها و مخاطرات و خاطرات روحانیون فعال در طرح ۳۱۳ ثبت و در قالب کتاب ماندگار شود.

حجت الاسلام جعفری بیان کرد: ثبت تجربه و شناسایی نیروی نخبه دو وظیفه مهم ما در کمیته امداد در طرح ۳۱۳ است. وقتی این تجربه ها ثبت شود، ارائه این تجربیات راه را برای حضور دیگر روحانیون در این دست فعالیت ها هموار می کند و آن ها به این کارها تشویق می شوند.

معاون فرهنگی کمیته امداد امام خمینی(ره) مشکلات طرح ۳۱۳ را یادآور شد و گفت: در اجرای این پروژه هیچ تعصبی نداریم و این نیروهای میدانی هستند که باید در مورد چگونگی اجری آن نظر بدهند و ما طبق نظر آن ها عمل می کنیم

وی با اشاره به مطرح شدن موضوع بهداشت معنوی در وزارت بهداشت و برخی از مراکز درمانی خاطرنشان کرد: این موضوع یکی از زمینه هایی است که مبلغین می توانند در آن وارد شوند و تأثیرگذار باشند.

انتهای پیام/

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha