به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، «عصای موسی به دل خانه عنکبوت زد»؛ عنوان گزارش تلویزیونی است که به تهیه کنندگی و گویندگی آمنه سادات ذبیح پور به روی آنتن رسانه ملی رفت.
در ایران یک حمله سایبری به مرکز خدمت رسانی به مردم صورت گرفت و در حالی که ایران یک بحران را با آرامش خنثی میکرد، امروز خبری در صدر اخبار منطقه قرار گرفت. خبر این بود که «حملات سایبری وحشت و نگرانی بی پایانی به جان رژیم صهیونیستی انداخته است».
گروه سایبری به نام عصای موسی به دل حساسترین اطلاعات اسرائیلیها میزند، مکانهای امنیتی رژیم صهیونیستی را میشکافد و محرمانهترین اسناد را میرباید.
این گروه سایبری سیستمهای رایانهای بیش از ۱۶۵ سرور و ۲۵۴ وب سایت و بیش از ۱۱ ترابایت داده مرتبط با پست اسرائیل، وزارت جنگ و شخص بنی گانتز وزیر جنگ اسرائیل را جمع آوری میکند.
همچنین به شرکت Epsilor یکی از مهمترین شرکتهای تولید و تأمین باتریهای نظامی برای صنایع نظامی رژیم صهیونیستی و شرکتهای نظامی بین المللی حمله میکند و در این حمله حجم بالایی از اطلاعات این شرکت شامل اسناد، قراردادها، نتایج آزمایشها، نقشههای ساخت و ایمیلهای شرکتی آن را به دست میآورد.
رایانهها و شبکههای دیجیتالیای هدف حمله سایبری این گروه قرار گرفتند که اطلاعات زیادی درباره صدها تن از نظامیان ارتش اشغالگر و دانشجویان مراکز آموزشی نظامی و پروندهها و نیز مراکز استقرار و برنامههای آموزشی گردان آلوون در ارتش اشغالگر را در اختیار داشته است. حملهای سایبری که صرفاً بخشی از اطلاعات تخلیه شده منتشر میشود.
همزمان با این هک بزرگ، تصویری خطاب به سران صهیونیست در مانیتورها و سایتها دیده میشود مبنی بر اینکه: "سالهاست لحظه به لحظه، قدم به قدم زیر نظر ما بوده اید و بر یک یک تصمیمات شما اشراف داشته ایم. سرانجام از آنجایی که فکرش را نمیکنید ضربه خواهیم زد. اسناد محرمانه وزارت دفاع و بنی گانتز را در اختیار داریم. اخبار، گزارشها، نقشههای عملیات، اطلاعات استعداد یگانها و نیروها، نامهها و مکاتبات در اختیار ماست. این اطلاعات را منتشر خواهیم کرد تا جهانیان از جنایات سران اسرائیل مطلع شوند. "
این گروه حتی بخشی از اطلاعات روحی و روانی نظامیان اشغالگر را منتشر کرد.
ایران دراین باره واکنشی نشان نداد، اما دنیا این حمله سایبری را با عنوان انتقام ایران مخابره کرد.
هر چند مقامات ارتش اسرائیل بر حجم این حملات سایبری و پیامدها و تأثیر آنها سرپوش میگذارند، اما اقداماتی که انجام میدهند، نشانه میزان ترس و نگرانی فرماندهان آن از آثار و پیامدهای این جنگ است که در فضای الکترونیکی روی میدهد و حجم نفوذهای بی سر و صدا به آن را نشان میدهد؛ جنگی که حتی یک گلوله هم در آن استفاده نمیشود.
رسانههای صهیونیستی انتقادات گستردهای به دولتمردان این رژیم وارد میکنند به این سبب که افشای اطلاعات شخصی باعث میشود سربازان اسرائیلی به راحتی به هدف حملات مرگبار دشمن تبدیل شوند.
پیش از این نیز برخی مراکز حساس و چند بیمارستان مهم توسط گروههای سایبری هک شده بود، اقدامی که میخواهد نشان دهد خانه عنکبوت از آنچه تصور میشود، هم سستتر است و هیچ اقدامی از سوی صهیونیستها بی پاسخ نمیماند.
انتهای پیام
نظر شما