شنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۳
راه های ایمن سازی کودکان و نوجوانان در فضای مجازی

حوزه/مدرس سازمان سراج گفت: اغلب خانواده های مذهبی، برای رژیم غذایی و مصرف مواد خوراکی، اهمیت خاصی قائلند، چطور می شود به غذای روح خود و خانواده شان بی توجه باشند؟

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در مازندران، حسین حسین زاده، در جمع طلاب و کادر مدرسه علمیه الزهرا(سلام الله علیها) بابل، که به صورت سلسله جلسات برگزار می شود، در موضوع مدیریت و استفاده درست از فضای مجازی، اظهار کرد: در فرایند آموزشی، سعی داریم ماهیگیری بیاموزیم نه ینکه به افراد ماهی بدهیم و در حوزه تربیت، راهکارها را براساس اصول بیان کنیم .

وی ادامه داد: اهمیت فضای مجازی با توجه به این سخن مقام معظم رهبری(حفظه الله) که فرمودند، غایت انقلاب ما تشکیل حکومت اسلامی است که بواسطه ی آن به تمدن اسلامی برسیم، روشن می شود که تمدن آینده بر پایه ی فضای مجازی است؛، منظور ما از فضای مجازی استفاده از لپ تاپ و کامپیوتر نیست. مسئله ی اصلی ما گوشی هوشمند است، سیلی آمده و آنهایی که توانستند خانه هایشان را ایمن کنند که دستمریزاد، آنهایی که تهیه کرده اند، باید در چگونگی مدیریت آن دقت کنند.

حسین زاده بیان کرد: اصولی را باید در استفاده از فضای مجازی مورد اهمیت قرار دهیم، که از مهمترین آنها اصل مسئولیت پذیری است؛ نوجوان باید برای مصرف اینترنت، خودش هزینه کند و از پول ماهانه خودش خرج کند، به این شکل، مسئولیت هزینه کردن برای اینترنت و حتی مدیریت مصرف آن را یاد می گیرد.

وی خاطرنشان کرد: اغلب خانواده های مذهبی، برای رژیم غذایی و مصرف مواد خوراکی، اهمیت خاصی قائلند، چطور می شود به غذای روح خود و خانواده شان بی توجه باشند؟

مدرس سازمان سراج تصریح کرد: یکی از اصول مهم در زندگی، اصل مدیریت است؛ اگر مدیریت زمان و مکان صورت نگیرد، اعتیاد رخ خواهد داد. راهکار آن، برنامه ریزی منظم در استفاده از فضای مجازی است، لذا باید به ازای برنامه پاداش در نظر گرفته شود؛ نوجوان باید در قبال رعایت نظم در ساعت استفاده از اینترنت، پاداشی دریافت کند، باید به او بیاموزیم که در هر مکانی از گوشی استفاده نکند و استفاده از آن را مدیریت کند.

وی با اشاره به اصول دیگری از قبیل اصل آموزش و آگاهی، اصل ایمن سازی، اصل جایگزین سازی و اصل ترویج و استمرار آن، افزود: بهترین شیوه بیان مسائل برای نوجوان و مدیریت او در فضا ی مجازی، استفاده از زبان لین و قول احسن بطور مستمر و هوشمندانه است، لزوما هر اپیدمی وهمه گیری خوشایند نیست و ممکن است مثبت نباشد؛ از جمله این موارد استفاده همگانی از گوشی های هوشمند است، اما اگر ما شیعه ایم و اگر رهبرمان، مقام معظم رهبری هستند، این تهدیدها ان شاءالله تبدیل به فرصت خواهد شد .

وی در پایان تاکید کرد: شیعه استاد تبدیل تهدیدها به فرصت است. باوجود همه این تهدید ها و هجمه ها، ما معتقد و امیدواریم همین کودک و نوجوانی که با این فضا مورد تهدید قرارگرفته، با کمک طلاب و دلسوزان نظام زیر سایه الطاف امام عصر (عج)، از همین ابزار علیه سازندگان آن استفاده خواهد کرد.

انتهای پیام 313/48

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha