به گزارش خبرگزاری حوزه از مشهد مقدس، حجت الاسلام علی نباتی، متولد سال ۱۳۶۵ و اهل شهرستان سرخس استان خراسان رضوی است که اقدامات ارزشمندی در زمینه های مختلف بویژه ازدواج جوانان داشته است.
وی از سال ۱۳۸۷ فعالیتهای بشر دوستانه خود را آغاز و به مرور آنها را گستردهتر کرده و معتقد است که تبلیغ دین صرفا منبر رفتن نیست، بلکه رفع مشکلات مردم نیز رسالت اولیه یک طلبه محسوب میشود همانطور که سیره اهل بیت نیز چنین بوده است.
این منتخب مرحله شهرستانی مهرواره محله همدل، در سه سال اخیر حدود ۱۰ میلیارد تومان جهیزیه تهیه و میان زوجین نیازمند شهرستان سرخس و اطراف آن توزیع کرده است.
این اقدام او باعث شده که اکنون هیچ فرزند یتیم و سادات بدون جهیزیه در این شهرستان وجود نداشته باشد.
حمایت تحصیلی از دانش آموزان در شرف ترک تحصیل
این روحانی فعال نسبت به آینده نوجوانان نیز توجه داشته و به حمایت تحصیلی از دانش آموزان با استعداد نیازمند پرداخته است و در این راستا ۲۵۰ دانش آموز را تحت حمایت قرار داده که اکنون ۱۷ نفر از آنها طلبه شدهاند و تعدادی نیز در دانشگاه تربیت مدرس و دانشگاه افسری مشغول به تحصیل هستند.
وی گفت: این دانش آموزان با استعداد از خانواده های بیبضاعتی بودند که به دلیل مشکلات مالی در شرف ترک تحصیل قرار بودند ولی حمایت از آنها موجب شد اکنون به این موفقیتها دست یابند.
تحت درمان قرار دادن ۷۰۰ معتاد متجاهر
حجت الاسلام نباتی همچنین یک کمپ ترک اعتیاد راه اندازی کرده و از سال ۹۹ تا کنون بالغ بر ۷۰۰ نفر از معتادین را که عمده آنها متجاهر بودند تحت درمان قرار داده و از این تعداد حدود ۵۰ درصد معادل ۳۵۰ نفر به طور کامل اعتیاد خود را ترک کردهاند.
وی نسبت به اشتغال این افراد نیز بی تفاوت نبوده و ظرفیتهای شغلی مختلفی را برای آنها ایجاد کرده است و برخی از آنها که در شرف طلاق و جدایی از همسر خود قرار بودند را به زندگی مشترکشان بازگردانده است.
این روحانی دغدغهمند در این راستا یک نانوایی ایجاد کرده که ۵ نفر در آن مشغول به کار شدند و یک کارواش صنعتی نیز در حال راه اندازی است که پیش بینی شده ۱۲ نفر نیز در آنجا مشغول به کار میشوند.
توزیع سبدهای غذایی، اطعام نیازمندن و طبخ حدود ۱۰ هزار پرس غذای گرم در مناسبتهای مختلف و توزیع آن در روستاها و شهرستان از دیگر اقدامات او میباشد.
این شرکت کننده در نخستین مرحله مهرواره محله همدل، منابع لازم برای انجام فعالیتهای خود را صرفا از طریق مشارکتهای مردمی جذب میکند و حتی اقدامات جدی او در زمینه کمک رسانی به افراد و فعالیتهای ارزشمند و چشمگیرش موجب شده برخی از ارگانها نیز افراد نیازمند را جهت حمایت به او معرفی کنند.
از راه اندازی مرکز نیکوکاری تا اعطای یک میلیارد تومان تسهیلات به نمازگزاران نیازمند
از دیگر اقدامات این طلبه فعال، راه اندازی مرکز نیکوکاری آل یاسین در سال ۹۸ بوده است تا بدین وسیله انجام فعالیتهای خیرخواهانه به صورت نظام مند دنبال شود.
این مرکز دارای یک صندوق قرض الحسنه است که تا سقف ۱۰ میلیون تومان به افراد نیازمند با اقساط بلند مدت وام اعطا میکند که نمازگزاران مساجد مختلف شهر برای دریافت این وام در اولویت قرار دارند و از سال ۹۹ تاکنون، بالغ بر ۱میلیارد تومان تسهیلات به مردم نیازمند، از طریق این صندوق پرداخت شده است.
انتهای پیام/
نظر شما