دوشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۴
برخورد با بی حجابی باید از صدا و سیما و از بدنه دولت و نظام اداری کشور آغاز شود

حوزه/ حضرت آیت الله نوری همدانی گفتند: حکم وجوب حجاب مشخص است و ما مسئولیت داریم این پوششی را که اسلام لازم دانسته رعایت کنیم ، اما باید توجه داشت حجاب و عفاف دو مقوله متفاوت هستند و نباید این دو با یکدیگر خلط و اشتباه گرفته شود، چرا که خیلی ها شاید به جهت بی اطلاعی حجاب نداشته باشند، اما عفاف دارند. باید توجه داشت ترویج فرهنگ حجاب با آگاهی بخشی و بیان صحیح همراه باشد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حضرت آیت الله نوری همدانی، امروز در دیدار حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه؛ دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، ضمن اشاره به جایگاه ویژه این شورا در اعتلا و پیشبرد اهداف و آرمان های انقلاب اسلامی و کشور، به بیان رهنمودهایی جهت تبیین و باز ترسیم اهداف این شورا پرداختند.

معظم له تصریح کردند: سلطه فرهنگی یکی از ابزارهای مهم استکبار جهانی برای استثمار ملت ها می باشد، ‌از این رو باید در عرصه های مختلف فرهنگی شاهد تلاش و فعالیت های مضاعف و تحول در محتوای فرهنگی باشیم.

حضرت آیت الله نوری همدانی در ادامه افزودند: بسیاری از غرب زده ها تلاش می کردند اسلام را عامل عقب افتادگی جوامع اسلامی عنوان کنند، اما در سایه انقلاب و عمل به اسلام این همه پیشرفت‌های چشمگیر در عرصه های حاصل شده است، از این رو بیان الگوهای مناسب و ترویج سبک زندگی اسلامی یکی از مهم‌ترین وظایف مسئولان امر می باشد.

معظم له ترویج بی حجابی را یکی از مظاهر خلاف اسلام دانسته و با انتقاد از برخی برنامه‌های صدا و سیما به این موضوع اشاره داشتند و گفتند: بر طبق آیه شریفه ۵۹ سوره احزاب، در قدم اول در برخورد با بی حجابی باید از صدا و سیما و به طور کل از بدنه دولت و نظام اداری کشور آغاز شود. این پذیرفته نیست که ما در جامعه به مردم تذکر دهیم و برخورد کنیم، اما وضع حجاب بعضی از برنامه های صدا و سیما و ادارات به شکل دیگری باشد.

حضرت آیت الله نوری همدانی در ادامه افزودند: حکم وجوب حجاب مشخص است و ما مسئولیت داریم این پوششی را که اسلام لازم دانسته رعایت کنیم ، اما باید توجه داشت حجاب و عفاف دو مقوله متفاوت هستند و نباید این دو با یکدیگر خلط و اشتباه گرفته شود، چرا که خیلی ها شاید به جهت بی اطلاعی حجاب نداشته باشند، اما عفاف دارند. باید توجه داشت ترویج فرهنگ حجاب با آگاهی بخشی و بیان صحیح همراه باشد.

این مرجع تقلید در بخش دیگری از سخنان خود با بیان فرازهایی از نامه حضرت امیرالمومنین (علیه السلام) به مالک اشتر و تعبیر آن حضرت از مردم بعنوان عمود خیمه اسلام، به فشار اقتصادی حاکم بر جامعه خصوصاً اقشار ضعیف اشاره نمودند و بر لزوم اتخاذ تصمیمات و تمهیدات لازم جهت رفع این گونه مسائل تأکید نمودند.

حضرت آیت الله نوری همدانی با انتقاد از سختی معیشت مردم، گرانی مسکن و پایین بودن ارزش پول ملی تصریح کردند: باید خدمت رسانی و اقدامات در این زمینه در زندگی و سفره مردم نمایان باشد. متاسفانه گرانی مسکن و بالا بودن اجاره بها یکی از دغدغه های مردم شده است باید متولیان مسکن هر چه سریع تر تصمیم و تمهیدات لازم برای رفع مشکلات مسکن و مسائل پیرامون آن داشته باشند.

معظم له در ادامه، مسئولیت شغلی را امانتی مهم بیان دانسته و افزودند: شغل شما مسئولیت آفرین است و بصورت امانتی از سوی خداوند بر عهده مسئولین امر است. باید توجه داشت این امانتی که بر عهده شما گذاشته شده وسیله ای برای امرار معاش شما نیست بلکه کسانی که به شما رای داده اند و به شما با دید خاصی نگاه می کنند این را به امانت به شما سپرده اند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • منتشرشده: ۳
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۲
  • منشا IR ۱۸:۲۸ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۶
    خیلی مشکلات از صدا و سیماست
  • متضاد IR ۱۰:۳۹ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۷
    طرح و نقشه فرهنگی که صدا و سیما دارد اجراء می کند با صبغه حجابی و عفاف هماهنگ نیست
  • ارتباط وثیق IR ۱۸:۳۶ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۷
    خلط؟ شدت ارتباط حجاب و عفاف تا آنجاست که خداوند در قرآن می فرماید: النور وَالْقَوَاعِدُ مِنَ النِّسَاءِ اللَّاتِي لَا يَرْجُونَ نِكَاحًا فَلَيْسَ عَلَيْهِنَّ جُنَاحٌ أَن يَضَعْنَ ثِيَابَهُنَّ غَيْرَ مُتَبَرِّجَاتٍ بِزِينَةٍ وَأَن يَسْتَعْفِفْنَ خَيْرٌ لَّهُنَّ وَاللَّهُ سَمِيعٌ عَلِيمٌ.(٦٠)/ چرا بجای این که بفرماید: "و ان یسترن" یا "ان یاخذن ثیابهن" و مانند اینها، فرمود: "و ان یستعففن" ؟ سببیت حجاب برای عفاف بگونه ای است که گویا حجاب همان عفاف است.