یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ |۴ ذیقعدهٔ ۱۴۴۵ | May 12, 2024
محبی

دبیر کانون های خدمت رضوی بوشهر با بیان اینکه کانون خادمیاری محصولات فرهنگی استان مبلغ فرهنگ و سیره رضوی است، گفت: هیأت اندیشه ورز باید نقشه راه و مسیر آینده فعالیت های کانون محصولات فرهنگی و هنری را در ابعاد مختلف تخصصی خود طراحی و ترسیم کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، اولین نشست هیأت اندیشه ورز کانون خادمیاری محصولات فرهنگی با حضور دبیر و معاون کانون های خدمت رضوی استان، در محل دبیرخانه برگزار شد.

فرید محبی، دبیر کانون های خدمت رضوی استان بوشهر در این جلسه با بیان اینکه کانون خادمیاری محصولات فرهنگی استان بوشهر مبلغ فرهنگ و سیره رضوی است، اظهار داشت: هیأت اندیشه ورز باید نقشه راه و مسیر آینده فعالیت های کانون محصولات فرهنگی و هنری را در ابعاد مختلف تخصصی خود طراحی و ترسیم کند.

وی افزود: مجموعه فعالیتهایی که قرار است با عنوان آستان قدس رضوی در سطح استان اجرایی و عملیاتی شود باید در این هیئت اندیشه ورز، طراحی و تدوین شود.

دبیر کانون های خدمت رضوی استان بوشهر عنوان کرد: ۱۰ کانون تخصصی در حوزه فرهنگی داریم که هر کدام در حال انجام فعالیت های تخصصی خود در سطح استان هستند.

وی با اشاره به اینکه از گذشته تاکنون این کانون ها به صورت جداگانه فعالیت داشته اند، افزود: ماهیت و خط مشی این کانون های فرهنگی بسیار به هم نزدیک هستند و منفک بودن آنها نباید در نتایج حاصله مشکلی ایجاد کند.

دبیر کانون های خدمت رضوی استان بوشهر در این خصوص گفت: در نظر داریم شرایطی را فراهم ساخته تا تعداد کانون های موجود در سطح استان را با هم ادغام کنیم و بتوانیم کانون های موضوعی هم راستا را تشکیل دهیم.

محبی ادامه داد: باید با تشکیل کانون های هم موضوع، فعالیت های مخصوص هر کانون را طراحی و تعریف کنیم و بدون شک اینگونه مدیریت کردن باعث ساماندهی و نتیجه بخش بودن کارها خواهد شد.

وی با بیان اینکه کانون های کتاب و کتابخوانی و شعر و ادب بصورت مجزا مشغول به فعالیت هستند، افزود: کانون تبلیغ و کانون زیارت با نگاه به فرهنگ زیارت نیز از دیگر مقوله های مختلفی است که در زیر مجموعه کانون های فرهنگی قرار دارند.

دبیر کانون های خدمت رضوی استان بوشهر عنوان کرد: در حال حاضر لازم است برنامه های اجرایی این کانون در بخش فرهنگی و هنری در طی سال تدوین شود.

وی خاطرنشان کرد: ماهیت و محتوای فعالیت های فرهنگی بخصوص رویکردهای هنری به حدی گسترده است که نمی توانیم ارزش و جایگاهش را بعنوان یک محصول فرهنگی پایین بیاوریم.

دبیر کانون های خدمت رضوی استان بوشهر بیان داشت: باید با همکاری هم، تعریف دقیقی برای کانون فرهنگی درنظر گرفته و فعالیت های مختلف زیر مجموعه این کانون را تدوین کنیم.

محبی یادآور شد: کانون های فرهنگی باید دستگاه های متولی آثار هنری را شناسایی کرده و با انعقاد تفاهم نامه های همکاری آنها را به عنوان یاور رضوی آستان قدس به مجموعه دبیرخانه مرتبط کنیم.

دبیر کانون های خدمت رضوی استان بوشهر تصریح کرد: دستگاه های متولی هنری و اشخاص حقوقی نیز می توانند به عنوان یکی از همکاران مجموعه تشکیلات آستان قدس رضوی قرار بگیرند و تفاهم نامه نیز داشته باشیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha