به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در مشهد، حجت الاسلام والمسلمین محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با حضور در نشست کوثر هدایت سلام الله علیها در مشهد، ضمن خیر مقدم به مدیران کل، معاونان فرهنگی و راهیاران شهرستانی بنیاد هدایت، حاضر در این جلسه، اظهار داشت: ما همه کارگران و نوکران امام زمان علیه اسلام هستیم؛ فضیلت بنده بر شما این است که نوکر هستم. حس بنده، حس تعظیم و قدردانی از زحمات و مجاهدتهای شما است.
وی با اشاره به ارسال گزارش عملکرد ۳ ساله سازمان برای رهبر معظم انقلاب، گفت: ایشان بسیار ابراز لطف کردند و اظهار شعف از مجموعه فعالیتها و مجاهدتهای شما داشتند. بنده ابتدا از این بابت خرسند شدم، اما پس از اینکه به یاد برنامههایی که بنا داشتیم انجام دهیم و بنا بر دلایل مختلف نتوانستیم آنها را اجرایی کنیم، کمی متأثر شدم که «چگونه سر به خجالت برآورم بر دوست که خدمتی به سزا برنیامد از دستم».
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی افزود: ما طلبهایم و هیچ کدام کارمند نیستیم؛ خادم هستیم و به هر آنچه احساس میکنیم صاحب ما از ما میخواهد اهتمام میورزیم. بنده هفتهای ۴۰ ساعت مأمور هستم در بیرون از سازمان جلساتی را به دستور رهبر معظم انقلاب شرکت کنم؛ از این رو کمی محروم هستم از اینکه بیشتر در محضر شما باشم.
حجت الاسلام والمسلمین قمی ضمن تقدیر از زحمات و فعالیتهای مسئولان سازمان تبلیغات اسلامی در بخشهای مختلف، بیان داشت: ما باید تشکیلاتی کار را پیش ببریم؛ بنابراین امور باید به مسئول مربوطه ارجاع شود. بخشی از گرفتاریها خارج از اختیارات بنده است، جلساتی را با رئیس جمهور داشتم و مشکلات و مسائل را مطرح کردهام؛ ایشان نیز قول مساعد دادهاند که وزرا و دستگاههای زیر مجموعه با ما همکاری و همراهی کنند.
وی با تأکید بر اینکه ما میتوانیم با دست خالی کارهای بزرگی را انجام دهیم، گفت: سختی کار شما این نیست که بضاعت و توان و امکانات کی داریم، بلکه سختی کار این است که مسئولیت سنگینی در حوزههای تبلیغی و فرهنگی بر عهده ما است. حوزه کودکان، نوجوانان، بانوان، ازدواج، طلاق، فرهنگ ایثار و شهادت همه به ما مربوط است؛ بنابراین باید در کارها اولویت بندی کنیم.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی اولویت بندیها در استانها و زیست بومهای مختلف را متفاوت دانست و گفت: در این میان بر اساس آموزههای اسلامی و منویات امامین انقلاب برخی از این اولویتها در پیش روی انقلاب اسلامی مشخص شده است؛ بر این اساس مسئله امامت یکی از اولویتهای مهم سازمان تبلیغات اسلامی است.
حجت الاسلام والمسلمین قمی به نقش بیبدیل طلاب و روحانیون در رفع آسیبهای اجتماعی اشاره کرد و بیان داشت: گره حاشیه شهرها با یک طلبه کار بلد، حل میشود؛ بنابراین رسیدگی به امور حاشیه شهرها و امامان محله مهم است. اگر میخواهیم نیروهای مستعد پرورش پیدا کنند باید افزونبر کار تشکیلاتی، کار را با سلوک طلبگی و با گعدههای صمیمی دنبال کنیم تا گرهها باز شود. اگر همسران امامان و مسئولان سازمان پای کار نیایند، کار آن گونه که باید پیش نمیرود.
وی افزود: هر کدام از امامان ما باید هدایتگری بلاد و محلههای خود را به دست بگیرند؛ بنده حکم ریاست سازمان که رهبر معظم انقلاب صادر فرمودند را قابل تسری در تمام ارکان و زیر مجموعههای سازمان تبلیغات اسلامی میدانم؛ تنها تفاوت ما محدوده مسئولیت ما است. پس باید آن حکم را چراغ راه خود قرار دهیم و سعی کنیم که مفاد آن را عملی کنیم.
انتهای پیام./
نظر شما