به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در همدان، حجت الاسلام والمسلمین حبیب الله شعبانی، ظهر امروز در همایش توانمند سازی ائمه جماعت مدارس همدان، با اشاره به اهمیت حضور طلاب و مبلغان در مدارس و میزان رضایتمندی در آمارهای موجود نسبت به این حضور، اظهار داشت: در سالهای گذشته در طرحامین با مشکلاتی روبرو بودیم که امیدواریم با حضور مدیر کل جدید و همت آیت الله موسوی اصفهانی این مسائل پیگیری و کمبودها جبران شود.
وی با تاکید بر اینکه طلاب فعال در مدارس باید دارای مهارتهای به روز و خاص باشند، گفت: تربیت نسل حاضر دارای پیچیدگیهای مختص به خود است و با یک ساعت کار تربیتی نمیتوان به نتیجه مورد نظر دست پیدا کرد، چرا که آن نوجوان ۲۳ ساعت دیگر در فضاهای دیگر مشغول فعالیت است.
امام جمعه همدان با بیان اینکه برگزاری چنین جلساتی باید استمرار داشته باشد، مطرح کرد: اگر طلبهای بنای خدمت به دین خدا را دارد، یکی از بهترین بسترها برای تحقق این هدف، آموزش و پرورش است.
وی افزود: یکی از بهترین جاهایی که میشود کار تربیتی در آن انجام داد و به نسل آینده انقلاب خدمت کرد، آموزش و پرورش و مدارس است.
نماینده ولی فقیه در استان همدان با اشاره به اینکه در هدایت گریها حتی اگر یک نوجوان را هم دست گیری کردید، موفق بودهاید، یادآور شد: نباید این طور تصور شود که در کار تربیتی باید نسبت به همه دانش آموزان موفق باشیم.
وی با بیان اینکه در این مسیر ناامیدی معنا ندارد، عنوان کرد: البته لازم است که تمام تلاش خود برای تربیت و فعالیت تربیتی نسبت به همه دانش آموزان را مورد توجه قرار دهیم اما سختیهای راه نباید مانعی برای این کار باشد.
حجت الاسلام والمسلمین شعبانی همچنین با اشاره به روایتی از حضرات معصومین (علیهم السلام)، مبنی بر اینکه "گاهی خداوند دینش را با افرادی تقویت میکند که خود آنها هیچ نصیبی از دین ندارند"، گفت: این زنگ خطری برای همه ما است که نکند روزی با وجود آنکه خود مبلغ دین هستیم، اما از دین الهی بهره نبریم و لذا لازم است تا در خلوت خود عهد ببندیم تا همیشه برای خدا کار کنیم.
وی با تاکید بر اینکه همه ما ادامه دهنده مسیر امام خمینیها و علامه حلی ها هستیم، گفت: خوب است که از ظرفیت ایام پیش رو و مناسبتهای ماه رجب بهترین استفاده را برای دستیابی به این اهداف ببریم.
امام جمعه همدان در ادامه با طرح این سوال که آیا در نگاه تربیتی باید انسانهایی تربیت کنیم که تنها اهل نماز و روزه بوده و نسبت به عدالت کاری نداشته باشند، مطرح کرد: امروز باید به این سوال پاسخ داد که نقش فلان شخصیت و یا مرکز علمی در تحقق عدالت در جامعه چیست؟
وی تصریح کرد: انسانهایی همانند مالک اشتر در نزد امیرالمومنین (ع) برجسته بودهاند که دارای خدمت اجتماعی در جامعه بودند و نسبت به تحقق عدالت در جامعه هیچگاه ساکت نماندند.
رئیس شورای فرهنگ عمومی استان همدان با بیان اینکه عدالت یعنی ورود اجتماعی و حضور در بستر اجتماعی، گفت: امروز باید برای آینده انقلاب و جامعه اسلامی نیروهایی مؤثر و تأثیر گذار را تربیت کنیم.
انتهای پیام.