به گزارش خبرگزاری حوزه، مسابقه قرآنی بهار مهدوی همه روزه از سوی «مرکز رسانه و فضای مجازی حوزه های علمیه» برگزار خواهد شد و علاقهمندان می توانند در این مسابقه با جایزه «هر روز سه نفر، نفری ۱۱۰ هزار تومان» شرکت نمایند.
* صوت مسابقه ۵ اردیبهشت:
* خلاصهای از صوت:
➖ اشاره به سالروز شکست نظامی آمریکا در صحرای طبس در سال ١٣۵٩ که یادآور حمله پیل سواران ابرهه به خانه کعبه، و شکست و نابودی آنها توسط سنگریزههای مرغان ابابیل؛ و همچنین یادآور امداد غیبی در جنگ احزاب، و آمدن طوفان، و قلع و قمع و شکست کفار بود! تا بار دیگر به همهی جهانیان اثبات نماید که دست خدا، بالاترین دستهاست: «یَدُاللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ» ( فتح/١٠).
✍️ اما تفسیر کوتاه یکی دیگر از «آیات المهدی» در قرآن کریم:
💠 «هَلْ یَنْظُرُونَ إِلاَّ السَّاعَةَ أَنْ تَأْتِیَهُمْ بَغْتَةً وَ هُمْ لا یَشْعُرُونَ»: «آنـهـا چـه انتظاری میکشند؟ جز اینکه قیامت ناگهان به سراغ آنها آید در حالی که خبر ندارند!» (زخرف/۶۶)
➖ مفسرین «آیه ۶۶ سوره زخرف» را بر اساس روایات اهلبیت (ع) از «آیات المهدی» دانستهاند و آن را علاوه بر قیامت، به وقوع ناگهانی ظهور و قیام حضرت مهدی (عج) تفسیر کردهاند!
➖ طبق این آیه، «توقیت» و معلوم نمودن وقت برای ظهور و قیام قائم آل محمد (عج) باطل و کذب است! چنانچه در روایات متعدد از اهلبیت عصمت و طهارت (ع) آمده که «وقتگزاران برای ظهور دروغ میگویند»: «کَذَبَ الْوَقَّاتُون» (اصول کافی، ج١، ص٣۶٨)؛
➖ از آنجا که ظهور و قیام حضرت ولیعصر (عج)، غیر منتظره است، منتظران باید هر لحظه آمادگی برای ظهور حضرت داشته باشند! چنانچه رهبر فرزانه انقلاب فرمودند: «در ادبیّات نظامی یک چیزی داریم به نام «آمادهباش»؛ انتظار یعنی «آمادهباش»؛ انسان مؤمن و منتظر، آنکسی است که در حال «آمادهباش» است...» (سخنان معظمله۱۳۹۶/۰۲/۲۰)
* سؤال:
مفسرین «آیه ۶۶ سوره زخرف» را بر اساس روایات اهلبیت (ع) علاوه بر قیامت، به چه چیزی تفسیر کردهاند؟
۱. به وقوع ناگهانی ظهور و قیام حضرت مهدی (عج)؛
۲. به نزول عذاب آسمانی؛
۳. هر دو مورد صحیح است.
شرکت کنندگان، پاسخ مسابقه را تا ساعت ۲۳ امشب به اینجا ارسال نمایند.