به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در مازندران، دکتر صادق علی رنجبر، در مراسمی به مناسبت بزرگداشت نادر طالب زاده در جمع طلاب، اساتید و کادر حوزه علمیه خواهران مازندران گفت: جهاد تبیین پیشینه در صدر اسلام دارد و از بعثت پیامبر(صلی الله علیه و آله) شروع می شود و ایشان هدف خود را از رسالت اتمام اخلاق می دانند، تمام زحماتی که می کشند، قرآنی که نازل می شود و احادیث و روایات، تا جریان غدیر، همه مظاهری بارز از جهاد تبیین است؛ هر جا که تبیین کمرنگ شد، شاهد انحراف در جامعه اسلامی بودیم.
وی ادامه داد: تمام اتفاقات فاطمیه از سخنرانی ها تا شهادت حضرت، جهاد تبیین است، ولی باز هم عده زیادی وارد این جهاد نمی شوند و حضرت زهرا(سلام الله علیها) تنها می مانند و با غفلت این جریان تا عاشورا نیز ادامه پیدا می کند.
کارشناس سیاسی ادامه داد: نهجالبلاغه و نامه ها و خطبه های حضرت علی(علیه السلام) تماما جهاد تبیین است و افکار عمومی را دائما روشنگری و رفع ابهام میکند و به شبهات مطرح شده پاسخ میدهد؛ در اتفاقات عاشورا نیز روشنگری و تبیین اتفاق می افتد و چراغی برای هدایت جامعه روشن می شود، بنا به فرمایش مقام معظم رهبری، پیدایش عاشورا ریشه در غفلت افکار عمومی دارد، توابین کار بزرگی کردند و تعداد شهدای شان بیشتر از شهدای عاشورا بود، اما اگر آنها در زمان مناسب اقدام می کردند، عاشورایی به وجود نمی آمد و اسلام حاکم می شد، و در ریل واقعی خود قرار می گرفت.
وی خاطر نشان کرد: عدهای هستند که یا تبیین را نفهمیدند یا خود را در این عرصه قرار نمیدهند و سکوت میکنند، چون نمی خواهند احیاناً مورد تهاجم دیگران قرار بگیرند، به همین دلیل جهادگران تبیین غالباً تنها هستند و تعدادشان اندک است، باید از فلسفه پیدایش طالب زاده ها حرف زد، وقتی به کربلا نگاه می کنیم امام حسین(علیهالسلام) قربانی این نوع تفکر شده است و تمام ضربه هایی که به اسلام وارد آمد به خاطر عدم تبیین و روشنگری است، چون افکار عمومی به سرعت شبهه پذیر و تاثیر پذیر است. خانم رایس می گوید: گاهی رهبر ایران تلاش یک ساله و دو ساله ما را با یک سخنرانی از بین می برد.
رنجبر بیان کرد: جبهه فرهنگی نظام مانند اکسیژن و هواست، اگر نتوانیم از تبیینگرها به درستی حمایت کنیم، در بخشی از جهاد تبیین کم گذاشته ایم؛ یکی از دانشمندان غربی می گوید انسان یک بعد مادی و یک بعد معنوی دارد و سلسله مراتبی برای نیاز های او ترسیم می کند و می گوید انسان در بخشی از نیاز ها با حیوانات برابر است و تعلق اجتماعی جایی است که او از حیوات متفاوت می شود، یعنی شخص به جامعه متعلق است و اثرگذاری در زندگی اجتماعی خود دارد؛ دومین گزینه منزلت اجتماعی است یعنی باید در سلسله مراتب های اجتماعی جایگاه خود را افزایش بدهد، شخص باید خلاقیت داشته باشد و میدان یابی کند و به تعبیر مقام معظم رهبری آتش به اختیار باشند.
وی اظهار کرد: امروز مقام معظم رهبری حکم جهاد داده اند، بر همه واجب است که در جهت روشنگری و ایجاد استدلال های منطقی در اذهان عمومی و کنار زدن شبهات و پاک کردن همه ذهنیت هایی که می تواند زمینه های انحراف یک مسلمان را فراهم کند وارد میدان شود و از تریبون هایی که در اختیار آنها قرار دارد استفاده کند، اگر قرار است که خداوند مشتری انسان باشد باید مجاهدت کرد.
رنجبر ادامه داد: هر انسانی در جامعه جلوه ای دارد، هر چه تندیس شخص بزرگ تر باشد برای تخریب او از پتک های سنگین تری استفاده می کنند و از راه های مختلف او را مورد تهاجم قرار می دهند؛ نادر طالب زاده هنرمندی بود که در خط مقدم جهاد تبیین حضور داشت و در زمان جنگ در دل خطر سنگر نشینی می کرد.
وی اضافه کرد: طالب زاده برنامه های مختلفی را ساخت و غرب را از دیدگاه خود غربی ها بررسی کرد، درک درستی از جبهه فرهنگی داشت و علمدار جبهه فرهنگی بود.
کارشناس سیاسی اظهار کرد: دشمن با تمام تلاش می خواهد افکار عمومی را تغییر دهد و امید را از جامعه بگیرد؛ قصد دارد از مردم نسبت به نظام جامعه سلب اعتماد بکند و تردیدی در ذهن های مردم نسبت به مدیران جامعه ایجاد بشود .
انتهای پیام 313/48
نظر شما