به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، خانم فاطمه ازناوی در دومین روز نخستین رویداد آموزشی جامعة الزهرا سلاماللهعلیها که در سرای حضرت خدیجه علیهاالسلام برگزار شد، عنوان کرد: در سرفصل نویسی باید نیازهای جامعه در نظر گرفته شود و متناسب با آن سرفصل، مواد و متون آموزشی مورد چینش قرار گرفته شود.
مدیر سلسله رویدادهای فصلی جامعة الزهرا سلاماللهعلیها خاطر نشان کرد: طبق بیانات رهبر معظم انقلاب مدظله العالی، تحول آفرینی حوزه مبتنی بر جهت دهی به کتب درسی، بازنگری در متون و با تجدید نظر در سرفصلها اتفاق خواهد افتاد.
ازناوی با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب مدظله العالی در تخصصی شدن رشتهها، اظهار امیدواری کرد با اصلاح سرفصلهای آموزشی در نظام حوزه از طریق شبکه رویدادها در جهت تحول نظام آموزشی جامعة الزهرا سلاماللهعلیها گامهایی برداشته شود.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه امامین انقلاب بارها تأکید داشتند که اگر جریان سازی قرار است اتفاق بیفتد، بانوان سردمداران تحولات بودند، امید است با خروجی این رویدادها در تحول نظام آموزشی اتفاقات خوبی رقم بخورد.
مدیر سلسله رویدادهای فصلی جامعة الزهرا سلاماللهعلیها افزود: جامعة الزهرا سلام الله علیها به عنوان بزرگترین حوزه علمیه خواهران در راستای تشکیل حلقههای میانی و تشکلسازی با برگزاری رویدادهای فصلی گام مهمی برداشته و انشاءالله با تأسی به حضرت زهرا سلاماللهعلیها به عنوان بانوی پیشران در عرصههای مختلف، گام مهمی را به سمت تحولآفرینی در نظام آموزشی برمیدارد.
ازناوی تأکید کرد: اگر در این چند روز رویداد آموزشی به پایان رسید، این رویداد را سرآغاز یک جریان، شبکه سازی و روند در نظام آموزشی در نظر بگیرید که اتفاقات مهم و اثرگذاری را در جریان آموزش و پسارویداد به دنبال خواهد داشت.
وی با اشاره به حضور اساتید به عنوان حلقههای میانی در جریان سازی، گفت: رهبر معظم انقلاب مدظله العالی ویژگیهایی را برای حلقههای میانی در نظر میگیرند، از جمله افرادی اندیشه ورز که قابلیت هدایت، رهبری، راهبری و همچنین قابلیت حل مسائل را دارند و این ویژگیها در اساتید حوزه وجود دارد که میتوانند در جریان سازی و برنامه تحول حوزه قدمهای بزرگی بردارند.
مدیر سلسله رویدادهای فصلی جامعة الزهرا سلاماللهعلیها در ادامه به تبیین روند کارگروههای شرکت کننده پرداخت.