به گزارش خبرگزاری حوزه، مهدی کبیریپور در مراسم گرامیداشت روز قشر بسیج اساتید که در مؤسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره) برگزار شد، با بیان اینکه بر اساس فرمایشات امامین انقلاب و منظومه فکری ولایت، بسیج عدل (معادل) انقلاب است؛ چراکه اولا هر دو مصداق شجره طیبه نامیده شدهاند. دوما هر دو پدیده، حوادث معجزهگون تاریخ معاصر هستند و همانطور که انقلاب اسلامی معجزهی عصر حاضر بود، پیدایش بسیج نیز الهام الهی بر قلب امام راحل(ره) و معجزهی دیگر این راه نورانی بود.
وی اضافه کرد، دلیل سوم در بیان این ادعا آنجاست که مقام عظمای ولایت بارها فرمودهاند که: گسترش روحیهی انقلابی که ما از آن تعبیر میکنیم به روحیهی بسیجی، موجب پیشبرد امور و رسیدن به اهداف انقلاب است.
جانشین فرمانده سپاه امام علی بن ابیطالب(ع) با بیان اینکه دشمن در جنگ شناختی بدنبال تغییر باورها و طرز فکرهاست، عنوان کرد: تغییر چهرهی ظاهری شهر قم نشان دهنده اثر کردن اقدامات دشمن در عرصه تهدیدات نوظهور و هیبریدی است. تا همین اواخر، ناتو جنگ را به پنج حوزه عملیاتی مختلف تقسیم کرده بود: هوا، زمین، دریا، فضا و سایبری. اما با توسعهی راهبردهای جنگ شناختی، ائتلاف نظامی ناتو در حال بحث بر روی یک سطح جدید، حوزه ششم عملیاتی خود را حوزه اثرگذاری بر فکر و مغز انسانها تعریف کرده که پیچیدهتر و دارای تاثیر بیشتر است.
وی ادامه داد: دشمن در جنگ شناختی با تغییر و تحریف حقایق و دروغپراکنی، یک نیروی کارآمد را به یک نیروی ناکارآمد و منفعل تبدیل میکند و در حقیقت به هدف خود که توقف جریان انقلاب و از بین رفتن روحیهی انقلابی است چشم دوخته است.
کبیریپور با بیان اینکه امروز به چمرانهای بیشماری نیاز داریم که گروههای دانشجویی و جوانان را برای مقابله با جنگ شناختی دشمن سازماندهی و بسیج کنند؛ عنوان کرد: دیگر اقشار بسیج برای حرکت در شرایط چند بعدی و پیچیده جنگ شناختی، نیازمند به چمرانهای بسیج اساتید هستند، چراکه اساتید بسیجی شرایط پیچیده این تهاجم را تحلیل و حرکتها و نقشههای دشمن را شناسایی میکنند.
وی با تاکید بر اینکه نیاز امروز ما ورود فعالانه بسیج اساتید به عرصهی جنگ شناختی و تشکیل گروههای اثربخش است، گفت: جنگ امروز نه زمانبردار است و نه جغرافیا میشناسد، این جنگ، جنگی نامحدود است که هیچ کشوری نمیتواند به داد کشور دیگری برسد مگر مردمان و نخبگان همان کشور مورد تهاجم.
نظر شما