سه‌شنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۳ |۱۷ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 19, 2024
رویداد آموزشی مناظره

حوزه/ استاد جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها گفت: رویداد آموزشی باعث ایجاد ذوق و انگیزه و شناسایی استعدادهای نهفته طلاب و اساتید در زمینه مسائل آموزشی شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، رویداد آموزشی جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها با حضور ۱۱۰ نفر از اساتید و طلاب این مؤسسه علمی حوزوی به مدت سه روز برگزار شد.

بر اساس این گزارش: در این رویداد، سه موضوع «آسیب‌شناسی روش‌های مطالعه»، «سرفصل نویسی» و «تدوین متون درسی» مورد بررسی قرار گرفت و گروه‌های شرکت‌کنندگان و ارزیابان این گروه‌ها به بحث و مناظره پرداختند.

در این رویداد که ۱۲ نفر از اساتید حوزه به عنوان ارزیاب حضور داشتند و به داوری موضوعات مطرح شده پرداختند، در مجموع نسبت به برگزاری رویداد در جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها دیدگاه مثبتی داشتند و این برنامه را سرآغاز تحولی نوین در جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها دانستند.

با توجه به اینکه رویدادهای فصلی برای نخستین بار در جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها اجرایی می‌شوند، نظرات، پیشنهادات و انتقادات سازنده اساتید و طلاب شرکت‌کننده در این رویداد دریافت شد که جهت تقویت نقاط مثبت، رفع نقاط ضعف و همچنین اجرای بهتر رویداد در سال‌های آینده مؤثر خواهد بود.

استمرار برگزاری رویدادها و مناظرات باعث پویایی در مجموعه می‌شود

خانم سمیه سلطانی تیرانی، استاد جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها که در رویداد آموزشی با موضوع «سرفصل نویسی» حضور یافته بود، برگزاری رویدادها را تحولی عظیم در مجموعه دانست و تصریح کرد: این رویداد از غنای علمی بالایی برخوردار بود.

استاد جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها با بیان اینکه استمرار برگزاری این رویدادها و مناظرات باعث پویایی در مجموعه می‌شود، گفت: رویداد آموزشی با موضوعات «تدوین متون» و «سرفصل نویسی» از حیث محتوایی و آموزشی ابزاری جهت مهارت آموزی بود.

سلطانی تیرانی بیان داشت: رویداد آموزشی باعث ایجاد ذوق و انگیزه و شناسایی استعدادهای نهفته طلاب و اساتید در زمینه مسائل آموزشی شد.

شور و نشاط علمی و رقابت سالم در رویداد آموزشی

خانم خانم زهرا صاحبی طلبه سطح دو جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها که در رویداد آموزشی با موضوع «آسیب‌شناسی روش‌های مطالعه» شرکت کرده بود، ضمن قدردانی از مسئولان برگزاری این رویداد، اظهار داشت: این رویداد با وجود اشکالات کوچک، که به علت جدید بودن طرح، طبیعی است، اما شور و نشاط علمی و رقابت سالم و دوستانه ای برقرار شد و دغدغه مطالعات علمی و دقیق را برای ما به وجود آورد.

وی افزود: حضور در رویداد آموزشی، اعتماد به نفس ما را برای ادامه در این مسیر ارزشمند تقویت کرد تا ان‌شاءالله در فعالیت‌های تحقیقی و پژوهشی گام‌های محکم برداریم.

زمان‌مند بودن رویداد آموزشی، مدیریت بحران را به ما آموخت

خانم زهرا دلاوری پاریزی، استاد جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها که در رویداد آموزشی «سرفصل نویسی» حضور یافته بود، ضمن رضایتمندی از نحوه اجرا و داوری ارزیابان رویداد، اظهار داشت: دفتر تهیه و تدوین متون درسی جامعةالزهرا سلام‌الله‌علیها با ارائه موضوعی که در این رویداد مورد بحث قرار داد، یک نگاه جدی به مسئله داشت.

وی پیشنهاد داد انتخاب سرفصل‌ها به عهده اساتید شرکت‌کننده باشد و در ادامه با بیان اینکه زمان ارائه و نقد مباحث در رویداد بسیار کم بود، گفت: البته زمان‌مند بودن این رویداد، مدیریت بحران را به ما آموخت.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha