به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام حمیدنیکزاد، مشاور وزیر و دبیرستاد همکاریها امروز ۱۶ تیرماه در بازدید از مرکز مطالعات و پاسخگویی به شبهات دینی حوزه های علمیه در سخنانی اظهار کرد: ظرفیت تعاملی در آموزش و پرورش بیش از ۵۵ میلیون نفر است یعنی دانشآموزان، والدین آنان، معلمان و خانوادههای ایشان، بنابراین جامعه مخاطب بسیاری گسترده و متنوعی است.
وی با بیان اینکه عرصه فعالیتهای ما در آموزش و پرورش متنوع است، افزود: ما در محتوای درسی، فضای پرورشی می توانیم ورود داشته باشیم همچنین ظرفیت کانونهای پرورش فکری قابل استفاده بوده و بستر مجازی شبکه شاد فضای آماده و مهیایی است، البته ظرفیت معلمان و دانشگاه فرهنگیان نیز وجود دارد. البته، پاسخ گویی به شبهات در مدارس نیازمند حضور کارشناسان خبره حوزوی است.
حجت الاسلام نیکزاد ادامه داد: ما می توانیم از این ظرفیت ها استفاده کرده و شبهات موجود در متن مدارس و فضای فکری معلمان را رصد کنیم، البته باید سازوکار آن مشخص شود.
وی بیان کرد: یکی از ظرفیتهایی که مرکز مطالعات و پاسخ گویی به شبهات دینی می تواند در آن ورود کند، کرسیهای آزاد اندیشی و نظریه پردازی است، همچنین ذیل طرح «دیدهبان» بحث توجه به شبهات و پاسخ دهی به آنها دیده شده که آنجا هم بستر خوبی برای فعالیت مرکز مطالعات است.
نیکزاد گفت: آموزش و پرورش بستر بسیار خوبی برای توزیع و پخش سریع پاسخهایی است که توسط کارگروههای واکنش سریع در حوادث یا مناسبتهای مختلف شکل میگیرد.
۳۱۳/۱۷