نرجس شکرزاده در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری حوزه با اشاره به این که ترویج بی حیایی و بی عفتی در جامعه از جمله راهبردهای اصلی دشمن در عرصه مسایل فرهنگی است، اظهار داشت: با وجود برخی تلاش های صورت گرفته در سال های اخیر در زمینه ترویج فرهنگ عفاف و حجاب درکشور به خصوص از ناحیه تشکل های خودجوش و مردمی، متأسفانه وضعیت کلی جامعه در این باره چندان مطلوب نیست به نحوی که این وضع زیبنده جامعه اسلامی نمی باشد.
وی افزود: متاسفانه وضعیت به نحوی شده که بعضاً می بینیم در مقابل ما برخی افراد و جریانات در راستای ترویج بی عفتی و بدحجابی، رسماً و علناً موضع گیری می کنند و لذا با این طیف از افراد که مروج جریان های شوم فرهنگی به شمار می روند باید برخورد مقتضی و قانونی صورت گیرد.
وی همچنین گفت: از آن سو باید مراقب باشیم که اجتماعات بانوان مؤمن و انقلابی در راستای مقابله با بدحجابی صرفاً محدود به مناسبت هایی چون بیست و یکم تیرماه نشود، بلکه به شکل منظم و در شیوه های مؤثر در طول سال ادامه داشته باشد تا ان شاءالله به تدریج شاهد بهبود اوضاع در این زمینه باشیم.
شکرزاده با تأکید بر لزوم بهره گیری حداکثری و هوشمندانه از ظرفیت هنر و رسانه در این خصوص خاطرنشان کرد: افراد متدین و دغدغه مند باید فراتر از مباحث سیاسی مرسوم برای حفظ دین و تدین در جامعه به عنوان یک تکلیف شرعی به میدان بیایند و به شکل اثرگذار در جامعه به فعالیت بپردازند.
وی در ادامه با بیان این که رسالت مهم بانوان انقلابی به خصوص بانوان طلبه، تلاش برای تعمیق معنویت و دینداری در جامعه است، گفت: از جمله اهداف مهم انقلاب اسلامی، ایجاد تحولات فرهنگی در جامعه بوده به ویژه با عنایت به این اصل مهم که اساساً اعتقادات و باورها، پایه عمل و رفتار ماست و اهمیت فوق العاده این مساله می طلبد که ما هر چه بیشتر و بهتر در زمینه مسایل دینی و فرهنگی، با قوت به فعالیت بپردازیم.
وی یادآور شد: بصیرت و آگاهی ما در گروی ایجاد انقلاب درونی و معنویت برآمده از اعتقادات و باورهای دینی می باشد که در این خصوص شخصاً معتقدم، نقش زنان متدین و انقلابی حتی از مردان مهم تر است، چه آن که بخش مهمی از تربیت را جامعه زنان ما عهده دار هستند.
نظر شما