به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه سید مهدی محصل ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به خدمات ارائه شده در مراکز تأمین اجتماعی استان قم اظهار داشت: امسال شاهد رشد ۲۰ درصدی مراجعه به مراکز تامین اجتماعی در استان قم بودیم که در این زمینه افزایش قیمت تعرفه ها و وضعیت اقتصادی مردم موثر است.
وی با بیان این که در ۴ مرکز تأمین اجتماعی ۵۰ پزشک متخصص وجود دارد، ابراز داشت: ۱۱۰ پزشک عمومی نیز در این مراکز خدمت می کنند تا بتوانیم خدمات مطلوبی را به شهروندان ارائه بدهیم.
محصل به آمار سال گذشته اشاره کرد و گفت: در سال ۱۴۰۰ ، ۸ میلیون بار مراجعه در سیستم درمان تأمین اجتماعی قم ثبت شد که ۵ میلیون و ۸۶۰ هزار بار در مراکز درمان غیرمستقیم و ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار بار در درمان مستقیم اتفاق افتادهاست.
محصل افزود: در این راستا ۶۸۴ میلیارد تومان برای درمان هزینه شده که ۵۰۳ میلیارد تومان در درمان غیرمستقیم و ۱۸۴ میلیارد نیز در درمان مستقیم انجام بودهاست.
وی ادامه داد: ۷۵ درصد بودجه درمان در درمان غیرمستقیم و ۲۵ درصد نیز در چهار مرکز تأمین اجتماعی هزینه میشود.
مدیر درمان تأمین اجتماعی قم به موضوع فرزندآوری اشاره کرد و بیان داشت: سال گذشته ۷۷۷ پرونده نازایی تشکیل و بالغ بر یک میلیارد و ۳۱۴ میلیون تومان در این راستا هزینه شد.
وی ادامه داد: هم اکنون ۱۲۰ پرونده نازایی نیز در دست بررسی است و باید به این مهم هم اشاره کنم که سال گذشته یک هزار و ۸۰۰ زایمان در بیمارستان امام رضا(ع) انجام شد.
محصل به خدمت رسانی به بیماران کرونایی نیز اشاره کرد و گفت: سال گذشته حدود ۲ هزار بیمار کرونایی در بیمارستان پذیرش شد و مرگومیر زیر ۱۰ درصد بود.
وی ابراز داشت: افزایش ۶ تخت آی سی یو و همچنین چهار اتاق ال دی آر ویژه مادران باردار از برنامههای سالجاری مدیریت درمان در بیمارستان امام رضا(ع) است که در افزایش شاخص بهداشتی استان موثر خواهد بود.