به گزارش خبرگزاری حوزه حجت الاسلام والمسلمین قنبری، معاون ارتباطات و بین الملل جامعةالمصطفی، در جمع نمایندگان جامعةالمصطفی در خارج کشور، به اهمیت آموزش در فضایICTاشاره کرد و ابراز داشت: شناخت فضای تکنولوژی فناوری اطلاعات و ارتباطات از اهمیت زیادی برخوردار بوده، برای رقابت در عرصه بین الملل باید به مفهوم و ماهیت ICT توجه زیادی داشته باشیم.
وی به گستره حضور فناورهای جدید در زیست انسانی و هوشمندسازی ابزارهای ارتباطی اشاره کرد و ابراز داشت: اینترنت اشیا و ترسیم شهر، کشور، منطقه و جهان مبتنی بر هوش مصنوعی، از دیگر رویکردهایی است که در حوزه های دانشی و در دانشگاه ها معتبر دنیا دنبال می شود.
معاون ارتباطات و بین الملل جامعةالمصطفی بهره گیری از ظرفیت هوش مصنوعی را در تحلیل داده ها و سامانه های هوشمند تجاری در فعال سازی داشبورد مدیریت محور مورد توجه قرار داد و با بیان اینکه هوش مصنوعی تحلیل داده ها، اطلاعات سامانه یکپارچه را داده کاوی معدنی نموده، براساس نیازهای بخشی اطلاعات را در اختیار مدیران و کارشناسان قرار می دهد، اظهار داشت: حرکت به سمت واقعیت مجازی و بهرهگیری از فضای سه بعدی در زیست مجازی، از دیگر نکاتی است که جهان به سمت آن در حال حرکت است.
وی بر اهمیت بهرهگیری از هوش مصنوعی در کاوش منابع حدیثی، تاریخی و استمدادات و استنباطات فقهی تأکید کرد و یادآور شد: اگر بخواهیم در فضای علمی و بین المللی حرکت جدی رقم بزنیم، حتماً باید بحث واقعیت مجازی را جدی بگیریم.
معاون ارتباطات و بین الملل جامعةالمصطفی به الزامات، ابزارها و تکنولوژی های روز جهانی در حوزه های آموزشی اشاره کرد و یادآور شد: نمیتوانیم فعالیت بین المللی خود را فارغ از فضای مجازی و بهرهگیری از ظرفیتهای آن ترسیم نماییم.