به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در استان کردستان، حجت الاسلام مسعود محمدی، روز شنبه در مراسم عزای حسینی که با حضور طلاب و روحانیون سنندج برگزار شد، بیان کرد: در طول تاریخ اسلام علما، روحانیون و طلاب همواره یکی از زمینه های توسعه و انتقال مفاهیم دینی بوده اند. از سوی دیگر هرچه به سمت جلو می رویم وظیفه شما روحانیون و طلاب بیشتر و حساس تر میشود، زیرا دشمنان دین اسلام نسبت به گذشته بسیار حیله گر و مکارتر شده اند، بنابراین باید شما ضمن داشتن تعهد به وظیفه خود دارای علم و بصیرت نیز باشید.
وی بصیرت را موتور محرکه جامعه اسلامی عنوان کرد و افزود: خروجی دینداری بدون بصیرت وهابیت، بهائیت، القاعده و داعش می شود، بصیرت به مانند چشم عقل برای انسان کار می کند و زمانی که این امر محقق نشود، انسان هرچه هم به سمت دین گرایش داشته باشد، منحرف می شود و در دام گروه های تندرو گرفتار می گردد.
حجت الاسلام محمدی قیام سیدالشهدا (ع) را نهایت بصیرت و بینش دینی و سیاسی دانست و عنوان کرد: امام حسین(ع) با علم و آگاهی کامل قدم در راهی گذاشت که اسلام را بیمه کرد، بصیرت امام علیه السلام و یارانش باعث شد که جبهه ای جدید در برابر دینداری بدون بصیرت شکل بگیرد، لذا می توان گفت که عاشورا معلول بصیرت دینی است.
استاد حوزه علمیه خاطرنشان کرد: با این وجود همان گونه که در تاریخ آمده است ده ها هزار مسلمان دین دار ولی بی بصیرت در مقابل ۷۲ مسلمان با بصیرت قرار گرفتند و واقعه عظیم عاشورا به وقع پیوست که همه اینها باید برای ما درس بصیرت افزایی باشد.
حجت الاسلام محمدی یادآور شد: در مجالس عزای امام حسین (ع) باید بتوانیم کسب فیض کنیم، فیض یعنی اینکه در این شب های بزرگ بصیرت دینی و سیاسی خود را افزایش دهیم تا بهتر بتوانیم از اسلام و انقلاب پاسداری نماییم.
نظر شما