به گزارش خبرگزاری حوزه، «مدارس الاخلاق» عنوان دوره های فشرده آموزشی خانه اخلاق پژوهان است که به صورت فصلی و در ۴ نوبت برگزار میگردد.
مدرسه پائیزه متمرکز بر بررسی آرا فلاسفه اخلاق، خصوصا فیلسوفانی است که در فضای فارسی زبان کمتر بدانها پرداخته شده است. «اخلاق برای نوآموزان» عنوان مدرسه زمستانه است که تابحال دو دوره از آن برگزار شده است. در مدرسه بهاره، تراث اخلاقی مسلمانان بازخوانی میشود و در مدرسه تابستانه حوزه های نوظهور اخلاق کاربردی به مخاطبان معرفی میگردد. هدف خانه اخلاقپژوهان در این دورهها این بوده است تا زمینه آشنایی دقیقتر و عمیقترِ طلاب و دانشجویان را با حوزه اخلاق و فلسفه اخلاق فراهم کند.
مدرسه پائیزه خانه اخلاق، به دنبال معرفی اندیشه اخلاقیِ فیلسوفان بزرگی است که به اندیشه اخلاقی آنها کمتر از دیگران توجه شده است. برخی از این فیلسوفان متعلق به دوران باستان و برخی دیگر، متعلق به دوره معاصر هستند، اما علاقهمندان میتوانند از زبان اساتید متخصصِ هر یک، با اندیشه اخلاقی آنها بهنحو مختصر، آشنا شوند.
اساتیدی که این دوره میزبان آنها خواهد بود خوانشی به تفکر فلاسفه غربی خواهند داشت که جزئیات جلسات و موضوعات در ادامه شرح داده شده است.
- سید جمال الدین میرشرف الدین (چهار دوره تفکر اخلاقی در غرب)
- زهرا خزاعی (مایکل اسلوت)
- محسن جوادی (ویلیام وین رایت)
- سید حسن اسلامی (پیتر سینگر)
- مهدی اخوان (دیوید راس)
- مینو حجت (برنارد ویلیامز)
- جواد حیدری (تامس نیگل)
- امیرحسین خداپرست (لیندا زگزبسکی)
مدرسه اخلاق پاییز ۱۴۰۱ نیز مانند دورههای گذشته، در دو نوبت صبح و عصر و در قالب ۸ جلسه یک ساعت و نیمه، میزبان اساتید برجسته حوزه اخلاق و فلسفه اخلاق است.
با توجه به برگزاری حضوری این دوره ظرفیت برای شرکتکنندگان محدود است. علاقهمندان میتوانند از طریق لینک https://ethicshouse.ir/madares-al-akhlaq وارد صفحه رویداد شده و فرم ثبت نام را در انتهای این صفحه تکمیل کنند.
نظر شما