دکتر زهرا تاجیک در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری حوزه با اشاره به مطلب فوق اظهار داشت: حاکمیت، نخبگان و رسانه ها در یک هم افزایی و تعامل باید دست به دست هم داده و زمینه ترغیب خانواده ها به بحث فرزندآوری را فراهم کنند و آن چه مهم است این که بدانیم همه در این زمینه تکلیف بسیار مهمی برعهده داریم.
وی افزود: البته مسلم است که به صرف سخنرانی کردن و بیان محسنات فرزند داشتن برای مردم، مشکل جمعیتی مرتفع نمی شود، بلکه باید انگیزه ها و مشوق های اقتصادی و زمینه های فرهنگی و اجتماعی نیز در این باره مهیا گردد.
عضو انجمن تعلیم و تربیت اسلامی حوزه علمیه قم همچنین با اشاره به هشدارهای مقام معظم رهبری در رابطه با خطر کاهش جمعیت جوان کشور و لزوم توجه به این مساله گفت: معظم له با دید حکیمانه سیاست های جمعیتی را ابلاغ نمودند و همه موظف هستند در راستای این سیاست ها حرکت نمایند، چرا که توجه به منویات ایشان همیشه برای کشور و نظام اسلامی راهگشا بوده است.
وی در عین حال نقش حوزویان را در فرهنگ سازی کثرت نسل بسیار مهم و تاثیرگذار برشمرد و خاطرنشان کرد: حوزویان اعم از برادران و خواهران باید احادیث و روایاتی که در زمینه تشویق به فرزند آوری را برای مردم تبیین نمایند، چه آن که دین مبین اسلام سفارش ویژه ای به مقوله فرزند دارد و روایات بسیاری بر این مسأله دلالت دارد، کما این که نقل شده پیامبر اعظم(ص) به فزونی امتش در قیامت مباهات می نمایند.
تاجیک همچنین بیان داشت: کاهش جمعیت و کمبود نیروی جوان می تواند در میان مدت و بلند مدت، آسیب ها و خسارات قابل توجهی از حیث اقتصادی، سیاسی، نظامی، علمی و ... به کشور عزیزمان وارد سازد و لذا امروزه در راستای عمل به تکلیف جهاد تبیین می بایست خطرات و آسیب های کاهش جمعیت در رسانه ها برای آحاد مردم تبیین شود.